סלט וולדורף

סלט וולדרוף זו מנה שכל אחד שגדל בשנות השמונים מכיר, וכמו הרבה דברים מהאייטיז ביצוע גס ומעט רשלני זיכה את המנה ביחסי ציבור רעים. אבל אני לא אחד שחושש מיח"צ רע וישר מתגייס למלאכת המיתוג, ומעניק דגרה של כבוד למנה המדוברת. בנינו, מה רע בתפוחים חמוצים, אננס מתקתק ורוטב משגע?

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!

צילום: סופגי

סלט וולדורף

מרכיבים:

אננס טרי – 1 יח'
סלרי אמריקאי גבעול +עלים קצוץ – 2 גבעולים
תפוח עץ גרני סמיט – 3 יח'
קולרבי – 1 יח'
אננס משומר – 1 קופסא
מיונז – 4 כפות
אגוזי מלך – 100 גר'
מלח
פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

חותכים את האננס (טרי+משומר), תפוח עץ והקולרבי לקוביות קטנות.

מערבבים בקערה, אננס, תפוח עץ, קולרבי, סלרי קצוץ, מיונז ואגוזים, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

סלט וולדורף
צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לחם מטוגן

לחם מטוגן

קבלו מתכון של לחם מטוגן. אפשר לאכול אותו בבוקר שבת ואפשר גם לגמרי לארוחת ערב. לחם מטוגן מצרכים: 1 חלה (עדיף לא טרייה) 1 כוס

אוסובוקו עגל

אוסובוקו עגל עם קניידלך

מנה מושלמת לפסח שמשלבת את האוכל שכולנו אוהבים לנשנש – קניידלך! אז קבלו מתכון שמבשלים בבישול ארוך בסיר אחד – אוסובוקו עגל עם קניידלך!

קבב דגים עם ציזיקי חצילים

קבב דגים עם ציזיקי חצילים

שירנקה בעבודה, הילדים בגן, חם ממש בחוץ, נכנסתי לחדר העבודה לכמה סידורים ואז בירידה למטבח קלטתי חציל חמוד. סימסתי לשירנקה מאיפה החציל אז היא ענתה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)