סלט וולדרוף זו מנה שכל אחד שגדל בשנות השמונים מכיר, וכמו הרבה דברים מהאייטיז ביצוע גס ומעט רשלני זיכה את המנה ביחסי ציבור רעים. אבל אני לא אחד שחושש מיח"צ רע וישר מתגייס למלאכת המיתוג, ומעניק דגרה של כבוד למנה המדוברת. בנינו, מה רע בתפוחים חמוצים, אננס מתקתק ורוטב משגע?
הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!
סלט וולדורף
מרכיבים:
אננס טרי – 1 יח'
סלרי אמריקאי גבעול +עלים קצוץ – 2 גבעולים
תפוח עץ גרני סמיט – 3 יח'
קולרבי – 1 יח'
אננס משומר – 1 קופסא
מיונז – 4 כפות
אגוזי מלך – 100 גר'
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
חותכים את האננס (טרי+משומר), תפוח עץ והקולרבי לקוביות קטנות.
מערבבים בקערה, אננס, תפוח עץ, קולרבי, סלרי קצוץ, מיונז ואגוזים, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.