סלט וולדורף

סלט וולדרוף זו מנה שכל אחד שגדל בשנות השמונים מכיר, וכמו הרבה דברים מהאייטיז ביצוע גס ומעט רשלני זיכה את המנה ביחסי ציבור רעים. אבל אני לא אחד שחושש מיח"צ רע וישר מתגייס למלאכת המיתוג, ומעניק דגרה של כבוד למנה המדוברת. בנינו, מה רע בתפוחים חמוצים, אננס מתקתק ורוטב משגע?

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!

צילום: סופגי

סלט וולדורף

מרכיבים:

אננס טרי – 1 יח'
סלרי אמריקאי גבעול +עלים קצוץ – 2 גבעולים
תפוח עץ גרני סמיט – 3 יח'
קולרבי – 1 יח'
אננס משומר – 1 קופסא
מיונז – 4 כפות
אגוזי מלך – 100 גר'
מלח
פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

חותכים את האננס (טרי+משומר), תפוח עץ והקולרבי לקוביות קטנות.

מערבבים בקערה, אננס, תפוח עץ, קולרבי, סלרי קצוץ, מיונז ואגוזים, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

סלט וולדורף
צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות עוף

קציצות עוף כיפיות בציפוי פריך

בנקודה בה גילו לי את הקרוהן בחרתי להפוך את האוכל- לדרך חיים. מכאן נולדו שלל מתכונים וזה אחד מהם. קציצות עוף כיפיות בציפוי פריך שממש תאהבו.

קציצות בקר ועוף במילוי פירה

קציצות בקר ועוף במילוי פירה

ומה אוכלים לצהריים? קציצות בקר ועוף ממולאות בפירה ומתבשלות להן בסאלמטק בבצלים מקורמלים מתקתקים. אז איך מכינים? טוב ששאלתם! קציצות בקר ועוף במילוי פירה מצרכים:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)