שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

סלט וולדורף

סלט וולדרוף זו מנה שכל אחד שגדל בשנות השמונים מכיר, וכמו הרבה דברים מהאייטיז ביצוע גס ומעט רשלני זיכה את המנה ביחסי ציבור רעים. אבל אני לא אחד שחושש מיח"צ רע וישר מתגייס למלאכת המיתוג, ומעניק דגרה של כבוד למנה המדוברת. בנינו, מה רע בתפוחים חמוצים, אננס מתקתק ורוטב משגע?

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!

צילום: סופגי

סלט וולדורף

מרכיבים:

אננס טרי – 1 יח'
סלרי אמריקאי גבעול +עלים קצוץ – 2 גבעולים
תפוח עץ גרני סמיט – 3 יח'
קולרבי – 1 יח'
אננס משומר – 1 קופסא
מיונז – 4 כפות
אגוזי מלך – 100 גר'
מלח
פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

חותכים את האננס (טרי+משומר), תפוח עץ והקולרבי לקוביות קטנות.

מערבבים בקערה, אננס, תפוח עץ, קולרבי, סלרי קצוץ, מיונז ואגוזים, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

סלט וולדורף
צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

קציצות פרגית רכות וסלט חצילים

קציצות פרגית רכות רכות, מוגשות לצד סלט חצילים מהמם. מנה קלה ומהירה, בלי יותר מדי שלבי הכנה. חצי שעה מעכשיו ולכולכם יש ארוחה מוכנה להגשה.

אי אפשר לברוח מהגורל: אני טבח

בגיל 5 סידרתי בגינה שולחן עם כסאות ומפה לבנה. הכנתי כרטיסים שכתוב עליהם חמישה שקלים (אמא ספרנית ואבא פדגוג התעקשו מגיל אפס על דקדוקי השפה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)