שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

סלט גזרים צבעונים וסלק צלוי בסויה, דבש וג׳ינג׳ר

אני מודה שתמיד היו לי חברים הומואים.
גדלתי בסביבה שזה לא הזיז לאף אחד.
הומו אף פעם לא הייתה קללה שגורה. בתיכון היו דאחקות על הנושא אבל בעיקר ממבוכה כי פתאום כולנו מפוצצי הורמונים והמוח עף לכל כיוון אפשרי. שנה אחרי שעברתי לתל אביב התקיים המצעד הראשון לדעתי. זה היה ב- 1999 ורק אז הבנתי גם מה הוא מסמל.
אהבה היא אהבה. יש ממנה בלי סוף ובכל גווני הקשת.
אני חושב שהדבר שאני הכי גאה בו היום, זה שאני זוכה להיות ולפעול כמו האבא שתמיד דמיינתי. אני מקדיש חלק עצום מהיום בלשחק וללמד ולטפל ולנקות ולהקשיב ולחבק ולנחם ולתמוך ולבשל עם ואת הילדים. אני מרגיש באופן סופר עוצמתי שאני זוכה לתיקון משמעותי בחיי דרכם ובזכותם. אני הכי מאושר בזכות זה וללא ספק זה ממלא אותי גאווה כפי שאף פעם לא חוויתי.
אז קבלו מתכון של סלט גזרים צבעונים וסלק צלוי בסויה, דבש וג׳ינג׳ר.

סלט גזרים צבעוניים

סלט גזרים צבעונים וסלק צלוי בסויה, דבש וג׳ינג׳ר

מצרכים:

2 גזרים כתומים
2 גזרים אדומים
2 גזרים סגולים
4 סלקים קטנים בוואקום
10 עגבניות שרי חצויות
5 עלי בזיליקום
גבינה כחולה לפי הטעם

רוטב:

1/4 כוס סויה
2 כפות מייפל
1 כף בלסמי מצומצם
1/2 כפית גינגר קצוץ
1 שן שום קצוצה

אופן ההכנה:

קולפים ופורסים את הירקות
מסדרים על תבנית אפייה וצולים 25 דק ב- 200 מעלות
מערבבים את מצרכי הרוטב ומצמצמים שלוש דק על להבה גדולה.
מסדרים ירקות על צלחת, מפזרים בזיליקום, רוטב ומעל הכל גבינה כחולה

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

סלט תפוחי אדמה רוסי

סלט תפוחי אדמה רוסי

יש כמה דברים שיצאו מהמטבח הרוסי שהם לא דבר שכדאי לפספס. וניחשתם נכון, סלט תפוחי אדמה הוא לגמרי, אבל לגמררריייי אחד מהם. היכנסו למתכון!

סלט בורגול וחמוציות

סלט בורגול וחמוציות

סלט בורגול וחמוציות עם ערימות עשבי תיבול, קצת חריף ומלא לימון. טעמתי אותו כשהייתי ילד ומאז הפך להיות בין הסלטים האהובים עליי.

כדורי צ׳ורוס

צ׳ורוס באיזה צורה שתבחרו

הייתה לי פעם פנטזיה למלא צ׳ורוס בשוקולד ומימשתי אותה עוד בחדר האוכל. לא מזמן התחשק לי כדורי צ׳ורוס ממולאים באוראו. היכנסו למתכון טעים במיוחד!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)