מי לא אוהב סלט ביצים?!
מנה קלילה- או סלט אם תרצו לקרוא לזה כך-
שאפשר להגיש כמנה ראשונה,
לאכול כארוחת ערב ומה לא.
ומה שבטוח זה שתמיד הוא ייגמר לכם.
אני באמת לא יודע איך זה עובד אבל לא עוברות 2 דקות,
וזה הדבר הראשון שנעלם מהשולחן.
לא יודע, נראה לי שווה בדיקה.
יאללה, סלט ביצים יישב על השולחן שלכם מבעוד 10 דקות.
כך קרה גם אצלכם? בואו להשוויץ קצת באינסטגרם!
סלט ביצים קלאסי שייטרף מהשולחן בשנייה
מרכיבים:
5 ביצים
1 בצל לבן
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
3-5 כפות מיונז (תלוי בחיבתכם אליו)
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- פורסים את הבצל לבן לפרוסות ומטגנים אותו על אש נמוכה כ10 דקות. לאחר מכן מסננים את השמן.
- מניחים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים, מוסיפים כפית מלח ומביאים לרתיחה.
- לאחר מכן מנמיכים את האש, ממשיכים לבשל עוד 10 דקות, מוציאים את הביצים ומצננים.
- ועכשיו לענייננו. מגרדים את הביצים על פומפייה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחפשים עוד מנות ראשונות? לחצו כאן.