סלט ביצים קלאסי שייטרף מהשולחן בשנייה

מי לא אוהב סלט ביצים?!
מנה קלילה- או סלט אם תרצו לקרוא לזה כך-
שאפשר להגיש כמנה ראשונה,
לאכול כארוחת ערב ומה לא.

ומה שבטוח זה שתמיד הוא ייגמר לכם.
אני באמת לא יודע איך זה עובד אבל לא עוברות 2 דקות,
וזה הדבר הראשון שנעלם מהשולחן.

לא יודע, נראה לי שווה בדיקה.
יאללה, סלט ביצים יישב על השולחן שלכם מבעוד 10 דקות.

 

כך קרה גם אצלכם? בואו להשוויץ קצת באינסטגרם!

סלט ביצים
צילום: סופגי

סלט ביצים קלאסי שייטרף מהשולחן בשנייה

מרכיבים:

5 ביצים 
1 בצל לבן
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ 
3-5 כפות מיונז (תלוי בחיבתכם אליו)
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הבצל לבן לפרוסות ומטגנים אותו על אש נמוכה כ10 דקות. לאחר מכן מסננים את השמן.
  2. מניחים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים, מוסיפים כפית מלח ומביאים לרתיחה.
  3. לאחר מכן מנמיכים את האש, ממשיכים לבשל עוד 10 דקות, מוציאים את הביצים ומצננים.
  4. ועכשיו לענייננו. מגרדים את הביצים על פומפייה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מת על השילוב. צילום: סופגי

 

מחפשים עוד מנות ראשונות? לחצו כאן.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

גראטן תפוחי אדמה

גראטן תפוחי אדמה אישי

אני עמוס בטירוף ובחוץ אפור, אין לי ממש זמן לכתוב לכם על פריז כמו שהייתי שמח. העיר של שירנקה ושלי. העיר בה התאהבנו. העיר שהיינו

דים סאם

דים סאם

ראיתי איזה סרטון לפני המלחמה עוד של מישהי שמכינה דים סאם בצורת ורד, וזה היה כה יפה ורומנטי, והחלטתי להכין משהו בסגנון. זה היה יום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)