שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

סלט ביצים קלאסי שייטרף מהשולחן בשנייה

מי לא אוהב סלט ביצים?!
מנה קלילה- או סלט אם תרצו לקרוא לזה כך-
שאפשר להגיש כמנה ראשונה,
לאכול כארוחת ערב ומה לא.

ומה שבטוח זה שתמיד הוא ייגמר לכם.
אני באמת לא יודע איך זה עובד אבל לא עוברות 2 דקות,
וזה הדבר הראשון שנעלם מהשולחן.

לא יודע, נראה לי שווה בדיקה.
יאללה, סלט ביצים יישב על השולחן שלכם מבעוד 10 דקות.

 

כך קרה גם אצלכם? בואו להשוויץ קצת באינסטגרם!

סלט ביצים
צילום: סופגי

סלט ביצים קלאסי שייטרף מהשולחן בשנייה

מרכיבים:

5 ביצים 
1 בצל לבן
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ 
3-5 כפות מיונז (תלוי בחיבתכם אליו)
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הבצל לבן לפרוסות ומטגנים אותו על אש נמוכה כ10 דקות. לאחר מכן מסננים את השמן.
  2. מניחים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים, מוסיפים כפית מלח ומביאים לרתיחה.
  3. לאחר מכן מנמיכים את האש, ממשיכים לבשל עוד 10 דקות, מוציאים את הביצים ומצננים.
  4. ועכשיו לענייננו. מגרדים את הביצים על פומפייה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מת על השילוב. צילום: סופגי

 

מחפשים עוד מנות ראשונות? לחצו כאן.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

קיש ארטישוק

קיש ארטישוק

משום מה יש לקיש שם רע. סוג של מאכל שאריות שמערבבים ודוחפים לתנור, ויודעים מה? לרוב זה באמת ככה. החלטתי להוכיח לכל הספקנים והספקניות שבניכם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)