שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

סושי מפורק שהוא ארוחה שלמה של רינת צדוק

כשאנחנו מגישים למרכז השולחן חומרי גלם אנחנו בעצם פותחים בפני הילדים את הבחירה, בחירה עצמאית שלהם.
יכולת סקרנות ויצירתיות, אצל כל ילד זה נראה אחרת בשולחן.
במנת סושי מפורק יש להם המון מקום לקבלת החלטות,
הם מניחים על ריבועי האצה את מה שהם אוהבים ומרכיבים לעצמם את מה שהם אוכלים,
ועל הדרך מפתחים חוש אסתטי ובונים ביטחון ביכולת שלהם לנסות ולהתנסות.
מבחינת ערכים יש לנו דגים טריים, אורז וירקות טריים אז יכולת המשחק היא רחבה.

סושי מפורק שהוא ארוחה שלמה של רינת צדוק

מרכיבים (4-6 מנות):

אצות ים קלויות (מלבנים לילדים) או רגילות

כוס אורז מלא עגול / אורז סושי

350 גרם ברוקומיני טרי חלוט

300 גרם שעועית ירוקה חלוטה

8 יחידות מיני מלפפון ירוק חתוך לחצאים

700-800 גרם סלמון טרי / טונה / דג לבן

2 אבוקדו בינוניים

1 חסה רומית קטנה

אופציות נוספות לירקות על השולחן: ג'וליאנים של גזר, כרוב לבן פרוס

סויה תמרי

הכנה:

חולטים את הברוקולי במים רותחים כ-3 דקות

חולטים שעועית ירוקה 3-4 דקות ואז למי קרח

חותכים את המלפפונים לאורכם

חותכים את הדגים, כל דג בצורה אחרת
לדוגמא: סלמון לפרוסות, טונה קוביות

מסדרים בצלחות במרכז שולחן וכל אחד אוסף לעצמו מרכיבים שהוא אוהב.

או מסדרים בצלחת קבוצות ירקות ודג ובאמצע צלוחית עם סויה.

ואז כל אחד מסדר לעצמו!

בתיאבון! 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

מאפי הפסטה הם הזדמנות נפלאה להשתמש בשאריות של פסטה, קצוות של גבינות וירקות צלויים בסגנון אנטיפסטי. לכן כמות הפסטה במתכון, סוג הגבינות ואפילו הסלק –

קציצות עם בצל מקורמל

קציצות עם בצל מקורמל

קציצות בקר בערימה מכובדת של בצלים מקורמלים- זה לא פחות משילוב מהשמיים. תשקיעו בקרמול הבצל, בסבלנות ואהבה, אתם לא יודעים כמה זה שווה את זה.

תגובה אחת

  1. 2 stars
    Energetische Skalierbarkeit, wobei wenn Vermehrung der Fähigkeit der System ohne störende der aktuell Laufen die verschiedenen Teile der Systeme.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)