כשאנחנו מגישים למרכז השולחן חומרי גלם אנחנו בעצם פותחים בפני הילדים את הבחירה, בחירה עצמאית שלהם.
יכולת סקרנות ויצירתיות, אצל כל ילד זה נראה אחרת בשולחן.
במנת סושי מפורק יש להם המון מקום לקבלת החלטות,
הם מניחים על ריבועי האצה את מה שהם אוהבים ומרכיבים לעצמם את מה שהם אוכלים,
ועל הדרך מפתחים חוש אסתטי ובונים ביטחון ביכולת שלהם לנסות ולהתנסות.
מבחינת ערכים יש לנו דגים טריים, אורז וירקות טריים אז יכולת המשחק היא רחבה.
סושי מפורק שהוא ארוחה שלמה של רינת צדוק
מרכיבים (4-6 מנות):
אצות ים קלויות (מלבנים לילדים) או רגילות
כוס אורז מלא עגול / אורז סושי
350 גרם ברוקומיני טרי חלוט
300 גרם שעועית ירוקה חלוטה
8 יחידות מיני מלפפון ירוק חתוך לחצאים
700-800 גרם סלמון טרי / טונה / דג לבן
2 אבוקדו בינוניים
1 חסה רומית קטנה
אופציות נוספות לירקות על השולחן: ג'וליאנים של גזר, כרוב לבן פרוס
סויה תמרי
הכנה:
חולטים את הברוקולי במים רותחים כ-3 דקות
חולטים שעועית ירוקה 3-4 דקות ואז למי קרח
חותכים את המלפפונים לאורכם
חותכים את הדגים, כל דג בצורה אחרת
לדוגמא: סלמון לפרוסות, טונה קוביות
מסדרים בצלחות במרכז שולחן וכל אחד אוסף לעצמו מרכיבים שהוא אוהב.
או מסדרים בצלחת קבוצות ירקות ודג ובאמצע צלוחית עם סויה.
ואז כל אחד מסדר לעצמו!
בתיאבון!
תגובה אחת
Energetische Skalierbarkeit, wobei wenn Vermehrung der Fähigkeit der System ohne störende der aktuell Laufen die verschiedenen Teile der Systeme.