סורבה פירות ממרכיב אחד

לפני שנה עברנו לגור בעמק יזרעאל והבית שלנו נמצא בתוך פרדס קלמנטיות מזן אור עצום בגודלו.
רוב הקלמנטינות כבר עברו לרשתות השיווק, חלק מהן – אלו שלא נקטפו או נפלו – הלכו לפרוייקט אדמה לאדם שמציל פירות וירקות ממות אכזרי ומעביר לנזקקים, וארגז אחד שמרתי לנו בבית רק כדי ללמד אתכם איך להכין סורבה, ללא תוספת סוכר, ממרכיב אחד בלבד וסמכו עלי – הילדים עפים על זה.
זה לא חייב להיות קלמנטינה כמובן: עובד נפלא עם תותים, מנגו, אננס, בננה ועוד. תבחרו לפי התזונה שלכם, התאווה שלכם ומה שישמח את הילדים שלכם.
וכעת למתכון.

סורבה פירות ממרכיב אחד

סורבה פירות ממרכיב אחד

המרכיבים:
10 קלמנטינות קלופות ומפרדות לפלחים.

אופן ההכנה:
מסדרים על תבנית ומקפיאים
טוחנים במעבד מזון עד שהכל חלק.
מערבבים עם כף למעיכת גושים במידה ונותרו.
מעבירים לכוס, גביע או לאכול ישר מהכלי

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

שפונדרה מפורק בתנור

שפונדרה מפורק בתנור

בשר שפונדרה צלוי ומפורק יש בערך 200 דרכים להכין. בנוזל או בשומן של עצמו, עם רוטב דביק או תבלינים יבשים. השיטה האהובה עלי היא או

כרוב מותסס

כרוב מותסס

אני חולה קרוהן מגיל 13 ובחישוב מהיר זה 31 שנה שאני חי עם מחלת מעי דלקתית מהקשות ביותר שיש. בחרתי להתעסק באוכל למחייתי כדי להוכיח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)