שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

סופריטו עוף הכי טעים שיש

למי שלא מכיר, סופריטו זה אחד המתכונים הקלאסיים הידועים של המטבח הספרדי יהודי.
אבל סופריטו זה בכלל שם של שיטת הבישול כאן, ולא של המאכל עצמו.
גם לכם יש מתכון שעובר אצלכם במשפחה וכולם מכינים אותו פשוט זהה? כמובן רק אם הסבתא הסכימה לשחרר את המתכון האמיתי ולא ״קצת מלח, קצת כורכום״, ו״אני שמה לפי העין״. בונקריות.

אז מה יש לנו כאן?
סופריטו עוף, שהוא עוף מטוגן יחד עם צ׳יפס
שאליו התווספו עצמות מח וכרעיים והכל יחד נכנס לבישול ארוך בתנור.
זה בדיוק הזמן להתקשר לחברים ולהזמין אותם לטרוף את זה יחד. שיהיה בתיאבוןןן!

 

כמו תמיד, מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם ונתלהב יחד על התוצאה 😉

סופריטו עוף

סופריטו עוף הכי טעים שיש

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה גדולים קלופים ופרוסים
5 כרעיים מחולקות לכרע ושוק (להעזר בקצב)
1 כף כורכום
5 מח עצם
1/2 ליטר שמן חמניות
כפית שטוחה מלח

 

מקפידים שתפוחי האדמה יישארו קשים במרכזם.

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור על 140 מעלות.
  2. ממלאים סיר רחב בשמן עמוק וממתינים שיתחמם כמו שצריך. מטגנים את תפוחי האדמה עד הזהבה, מקפידים שתפוח האדמה יישאר עדיין קשה במרכזו. מוציאים לנייר סופג.
  3. מתבלים את השוקיים במלח וכורכום ומטגנים כחמש דקות מכל צד. מעבירים אותם לנייר סופג.
  4. נפטרים ממחצית שמן הטיגון ומוסיפים לסיר את עצמות המוח, כרעיים, תפוחי אדמה ואז את השוקיים, יוצקים שתי כוסות ממרק עוף (ציר) או מים רותחים.
  5. מכסים ומכניסים לתנור לשעתיים.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

לאבנה ביתית

לאבנה ביתית

3 מוצרים, 6 שעות ולאבנה צחורה אחת, שתכינו בעצמכם ותגישו לשולחן החג בגאווה גדולה. המאכל הדרוזי הראשון שאנחנו מכירים כילדים הוא לאבנה. הגבינה הטעימה והחמצמצה,

16 תגובות

  1. He Makes Money Online WITHOUT Traffic?

    Most people believe that you need traffic to profit online…
    And for the most part, they're right!
    Fact is.. 99.99% of methods require you to have traffic.
    And that in itself is the problem..
    Because frankly, getting traffic is a pain in the rear!
    Don't you agree?
    That's why I was excited when a good friend told me that he was profiting, but with ZERO traffic.
    I didn't believe him at first…
    But after he showed me the proof, it's certainly the real deal!
    I'm curious what your thoughts are.
    Click here to take a look >> https://bit.ly/3mOAfVp
    Please view it before it's taken down.

  2. 1 star
    Індивідуальні консультації.
    Психолог Рейтинг психологов.
    Консультация Психолога – Профессиональная поддержка.
    Консультация психолога
    в Киеве Сімейні консультації.
    Психотерапия онлайн! Індивідуальні консультації.

  3. 3 stars
    Семейное консультирование и психотерапия.
    Системно-феноменологическая психотерапия Новые семейные расстановки.
    Системно-феноменологическая психотерапия.
    Расстановки по Хеллингеру. Системные расстановки.
    Метод системных семейных расстановок.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)