הכנתי לכם נקניקיות חריפות בסגנון מרגז. הנקניקיות האלו מעושרות בציר בקר לעוד עסיסיות ורכות.
למי שאין ציר בקר אפשר להמיר במים קרים. אני יודע שתגידו שזה בעצם קבב אבל אני עדיין טוען שקבב לא מבשלים במים
(אני מאד מקווה שאתם לא עושים זאת) וזה בעצם המילוי של הנקניקיה רק בלי הציפוי: מעיים או ציפוי סינטטי כלשהו.
הן טעימות, בשרניות, חריפות, נשמרות פגז בהקפאה וקלות להכנה בקטע אחר.
יאללה, לכו לנקנק.
נקניקיות מרגז
המרכיבים:
1/2 קילו מכסה אנטריקוט/צלעות/שפונדרה טחון
תיבול:
1 כפית מכל דבר:
אבקת שום, זרעי חרדל, גרגירי כוסברה, זרעי כמון, שאטה, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פפריקה מעושנת, כורכום, מלח, פלפל שחור
1/2 כוס ציר בקר (או מים קרים)
אופן ההכנה:
טוחנים בעלי ומכתש את כל התבלינים ומוסיפים את הבשר. ממשיכים לכתוש בעלי ומכתש (אפשר להכין במעבד מזון)
מעבירים את המסה לשק זילוף ומזליפים נקניקייה על נייר אפייה.
מגלגלים היטב ומקפלים את קצוות הנייר כמו סוכרייה. מהדקים היטב.
מבשלים במים רותחים 7 דק' ומעבירים לקירור מוחלט.
את הנקניקייה צורבים בשומן בקר או בשמן זית וזהו.
הן מוכנות וטעימות וחריפות.