נקניקיות מרגז

הכנתי לכם נקניקיות חריפות בסגנון מרגז. הנקניקיות האלו מעושרות בציר בקר לעוד עסיסיות ורכות.
למי שאין ציר בקר אפשר להמיר במים קרים. אני יודע שתגידו שזה בעצם קבב אבל אני עדיין טוען שקבב לא מבשלים במים
(אני מאד מקווה שאתם לא עושים זאת) וזה בעצם המילוי של הנקניקיה רק בלי הציפוי: מעיים או ציפוי סינטטי כלשהו.
הן טעימות, בשרניות, חריפות, נשמרות פגז בהקפאה וקלות להכנה בקטע אחר.
יאללה, לכו לנקנק.

נקניקיות מרגז

נקניקיות מרגז

המרכיבים:
1/2 קילו מכסה אנטריקוט/צלעות/שפונדרה טחון
תיבול:
1 כפית מכל דבר:
אבקת שום, זרעי חרדל, גרגירי כוסברה, זרעי כמון, שאטה, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פפריקה מעושנת, כורכום, מלח, פלפל שחור
1/2 כוס ציר בקר (או מים קרים)

אופן ההכנה:
טוחנים בעלי ומכתש את כל התבלינים ומוסיפים את הבשר. ממשיכים לכתוש בעלי ומכתש (אפשר להכין במעבד מזון)
מעבירים את המסה לשק זילוף ומזליפים נקניקייה על נייר אפייה.
מגלגלים היטב ומקפלים את קצוות הנייר כמו סוכרייה. מהדקים היטב.
מבשלים במים רותחים 7 דק' ומעבירים לקירור מוחלט.
את הנקניקייה צורבים בשומן בקר או בשמן זית וזהו.
הן מוכנות וטעימות וחריפות.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

אי אפשר לברוח מהגורל: אני טבח

בגיל 5 סידרתי בגינה שולחן עם כסאות ומפה לבנה. הכנתי כרטיסים שכתוב עליהם חמישה שקלים (אמא ספרנית ואבא פדגוג התעקשו מגיל אפס על דקדוקי השפה

קיש גבינות וכרישה

קיש גבינות וכרישה

הכנתי לכם ריל ממש חמוד על מה שכל החיים לא סבלתי את השם שלה: קיש. רק המילה קיש הביאה לי רעד בגוף. לא משנה שבמשך

שפונדרה

שפונדרה

בחודשים האחרונים אני חוקר את ״תנועת ההאטה״. לפני זמן מה מצאתי את עצמי מאיץ בילדים להתלבש מהר בבוקר כדי לסיים את הטרפת של הבוקר, להעיף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)