נוטלה מקדמיה, חמאת לוז וחמאת שקדים

עצרו הכל ותקשיבו לי כי זה באמת ואוו. הבלנדר החדש של נינג׳ה. הוא גם מעבד מזון, גם שייקר וגם בלנדר. כולם במכשיר אחד, והשוס הכי גדול זה ה AI. טוב נו, זה לא באמת AI, אבל יש לו חיישנים שיודעים להעריך את התכולה שבבלנדר ולחשב את הזמן, המהירות והעוצמה בכדי שתקבלו תוצאה מושלמת. זה מתאים להכנת סורבה מפירות קפואים ושייקים ולקצוץ ירקות ולהכין בצק וגם כאמור חמאת שקדים ואגוזים נפלאות. לא פחות. הבלנדר יודע לסחוב את כל התכולה ולטחון הכל מבלי להשאיר גרגר אחד שלא טופל כראוי. אין צורך לנער את הבלנדר כמו במכשירים אחרים. הרווחתם טבח הכנות ראשון במעלה וממני גם מתכונים.

נוטלה מקדמיה, חמאת לוז וחמאת שקדים

נוטלה מקדמיה, חמאת לוז וחמאת שקדים

המרכיבים:
חמאת לוז:
450 גר אגוזי לוז
50 מל שמן קוקוס או שמן mct

חמאת שקדים:
400 גר שקדים
50 מל שמן קוקוס או mct

נוטלה מקדמיה (יעבוד כמובן עם כל אגוז אחר):
350 גר מקדמיה
2 כפות קקאו
4 כפות מייפל (קיטו או רגיל)
1 כפית תמצית וניל איכותית
70 מל שמן קוקוס

אופן ההכנה:
מניחים בתוך הבלנדר. מכוונים למצב בלנד סנס והחיישנים ידעו לחשב עבורכם הכל. לחיצה וזהו. תוך דקה-דקה וחצי תקבלו ממרח טעים ברמות

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות דגים עם חומוס ועגבניות

קציצות דגים עם חומוס ועגבניות

אנשים לא מספיק מעריכים קציצות דגים ברוטב שהוא החיים. סיר כזה בארוחת שישי, לצד פיתה חמה או חלה מתוקה- ואתם לא צריכים עוד שום דבר.

קציצות טונה קטוגניות

קציצות טונה קטוגניות

הימים האחרונים השמידו בי את מעט ממאגרי התקווה שעוד הצלחתי להחזיק בהם. הכל עצוב ומדכא ומייאש ושורט, ונראה שאין סוף לגיהנום שחיינו נלכדו בו. אני

לחם שקדים קטוגני

לחם שקדים קטוגני

כבר שנה ותשעה חודשים שאני קיטוגני. אמנם לא תמיד הצלחתי לדבוק בתזונה במלואה. נכנסתי ויצאתי מקיטוזיס מספר פעמים, אבל עם הזמן הפכתי את הקיטו מתזונה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)