שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

מתכונים לפסח 2022

השנה לראשונה מאז ששירן ואני ביחד שאנחנו מארחים את שתי המשפחות. מדובר בהמון המון אנשים, אבל מה שבאמת מרגש זה שהמשפחה של שירנקה ושלי התרחבה פלאים. אנחנו כבר בני חמש.
החלטתי להפגיז בכל המתכונים הקלאסיים שלי לכבד קצוץ, סלט ביצים, חזרת אדומה, גפילטע פיש, אבל גם עוף אדום וכתף בענבים, אוסובוקו טלה וקציצות באפונה.
יש גם תעסוקה מרובה לילדים, אז קדימה, תכניסו אותם פנימה ובואו נבשל טעים לערב החג   ❤️

צלי כתף

צלי כתף עם ענבים

בואו קבלו מתכון לצלי כתף בדיוק כמו שפעם היו עושים רק במקום יין, בואו ננצל את כל הטוב שבענבים טריים! כהכנות מקדימות לפסח הקרב ובא,

למתכון »
סלט וולדורף

סלט וולדורף

סלט וולדרוף זו מנה שכל אחד שגדל בשנות השמונים מכיר, וכמו הרבה דברים מהאייטיז ביצוע גס ומעט רשלני זיכה את המנה ביחסי ציבור רעים. אבל

למתכון »
גרבלקס סלמון

גרבלקס סלמון וסלק

ייבוש דג במלח היא שיטת השימור העתיקה בעולם, והמוצלחת ביותר. כל מה שצריך זה דג טרי ומלח, שכן מלח (וסוכר שהתווסף בהמשך לאיזון המליחות) הם

למתכון »
מעקודה

מעקודה מרוקאית

המאפה המרוקאי המפורסם- המעקודה! כן כן, גם אצלי בבית, למרות שאני בכלל פולני שלם ואפילו דיי גאה. בקיצור, 20 דקות עבודה ויש לכם ארוחה לכל המשפחה

למתכון »
קציצות עם בצל מקורמל

קציצות עם בצל מקורמל

קציצות בקר בערימה מכובדת של בצלים מקורמלים- זה לא פחות משילוב מהשמיים. תשקיעו בקרמול הבצל, בסבלנות ואהבה, אתם לא יודעים כמה זה שווה את זה.

למתכון »
כרוב ממולא צמחוני

כרוב ממולא צמחוני

הנה ההזדמנות שלכם להעלות את מעמדכם בבית ולהכין סיר מושלם של כרוב בלאדי ממולא בדברים טובים, והוא אפילו צמחוני! יאללה לעבודה

למתכון »
עוף מרסלה

עוף מרסלה

עוף מרסלה זו מנה שמתאימה בדיוק לארוחת הערב הבאה שלכם. לא דורשת יותר מדי מרכיבים, והטעמים מהממים. ממש. תהנו!

למתכון »
צימעס

צימעס אשכנזי כהילכתו

המתכון הזה כל כך פשוט להכנה, שאסור לכם לוותר עליו בארוחת החג. צימעס מתקתק לאשכנזים מבנינו (ומי שלא- זה הזמן להכיר). שיהיה חג שמח וטעים ממש!

למתכון »
סלט תפוחי אדמה רוסי

סלט תפוחי אדמה רוסי

יש כמה דברים שיצאו מהמטבח הרוסי שהם לא דבר שכדאי לפספס. וניחשתם נכון, סלט תפוחי אדמה הוא לגמרי, אבל לגמררריייי אחד מהם. היכנסו למתכון!

למתכון »
מרק חרירה

מרק חרירה טלה

הנה הווריאציה שלי לאחת המנות המרכזיות במטבח המרוקני. שילוב בין טעמו העמוק של הציר, עם הטלה, הוא הדרך המוצלחת בעיניי להכנת המרק הזה.

למתכון »
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

ירקות ממולאים של שירנקה

זה היה כמה ימים אחרי שהכרנו, שירנקה שכבה על הספה בדירה שלי ואמרה שעד שלא אכלתי ממולאים מעשה ידיה, כאילו מעולם לא טעמתי ממולאים. בא לי שוב!

לזניה עדשים

לזניה עדשים צמחונית

כולם אוהבים לזניה. איך אפשר שלא? שכבות פסטה דקיקות ששוחות ברוטב עגבניות, ומעליהן קרם בשמל שלוקח דקה להכין וכמובן, כמעט שכחתי מוצרלה שנמתחת לשמיים. אה,

2 תגובות

  1. תודה על המתכונים! אשמח לקבל מתכון לגפילטע פיש מסורתי רוסי, סבתא שלי הייתה מאזור חרסון אוקראינה אבל אף אחד לא נתן את המתכון שלה שהיה מתובל במלח ו פילפל שחור בנדיבות. חג שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)