משה בתיבה

החברים מטירת צבי ביקשו מנת נשנוש לכבוד המשחקי היורו אז קבלו את גרסת "משה בתיבה שהתהפכה".
הטרנד הויראלי של להניח גלם כלשהו על תבנית אפייה, לכסות בבצק עלים ולאפות.
מתקבל מעין טארט טאטיין בקיצור דרך. לכבוד היורו זו גרסת הנשנוש המהירה והקלילה להכנה.

משה בתיבה

משה בתיבה

המרכיבים:
1 חבילה בצק עלים מופשר
10 נקניקיות עוף טירת צבי
1 ביצה
2 כפות שומשום לא קלוי:

אופן ההכנה:
פורסים נקניקיות לחצי.
על תבנית שמתאימה לתנור מניחים נייר אפייה ומזליפים שמן זית.
מסדרים את הנקניקיות החצויות כשהחלק הפרוס כלפי מטה.
פורסים את הבצק על הנקניקות וחותכים בעזרת סכין את הבצק מסביב לנקניקיה.
מורחים את הבצק בביצה משוקשקת ומפזרים שומשום.
אופים 35 דק' על 180 מעלות.

פרסום ממומן בשיתוף @tirat_zvi

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים

לכבוד יום האישה הכנתי לשלוש הנשים שלי בבית את העוגה ששירנקה ואני אכלנו בדייט הראשון – עוגת גבינה פירורים😍😍 אני משתמש בתבנית קפיצית מידה 26,

גרבלקס סלמון

גרבלקס סלמון וסלק

ייבוש דג במלח היא שיטת השימור העתיקה בעולם, והמוצלחת ביותר. כל מה שצריך זה דג טרי ומלח, שכן מלח (וסוכר שהתווסף בהמשך לאיזון המליחות) הם

סינייה דג

סינייה דג

קבלו דרך מהירה, קלה וידידותית להכנת דג לצהריים או לערב. המנה הזו הייתה בתפריט מסעדת חדר האוכל מיומה הראשון ולמשך עשור. היא הייתה מהמנות הכי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)