מרק עצמות ועוף לשבירת הצום

מי אמר שמרק אוכלים רק בסעודה המפסקת? אני מת על מרקים ועל מרק עצמות ועוף במיוחד.
זה אולי אחד המאכלים הכי מופלאים שהמציאו בהיסטוריית האוכל.
אז הכנתי מרק כזה שמורכב מירקות מדהימים והוספתי גם עצם לטעם וגם כי פשוט אין על מח עצם!
אז, מרק עצמות ועוף, אפשר לפני הצום ואפשר גם אחרי הצום, כי לא באמת כדאי להעמיס על הבטן.

מרק עצמות ועוף לשבירת הצום

מה צריך:

1 עוף אורגני שלם של שופרסל
8 עצמות מוח
3 בצל
2 גזרים
1 צרור סלרי
1 שורש פטרוזיליה
2 קישואים
1 כרובית/כרוב

אופן ההכנה:

מניחים את כל המרכיבים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה.
יצא קצף בשכבה העליונה של המרק שלנו, אז- מקפים את הקצף העכור.

מנמיכים להבה ואז,
יש לי סוד לטעם עמוק ומופלא:

מכניסים את הסיר מכוסה לתנור על 120 מעלות ל-7 שעות בדיוק.

מוציאים, מוזגים לצלחת
וחתימה טובה!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פסטה תרד

פסטה תרד משני מרכיבים בלבד

קבלו פסטה תרד משני מרכיבים בלבד. מצרכים: 100 גרם תרד נקי, שטוף, מיובש היטב 200 גר קמח לפסטה מלח אופן הכנה: טוחנים את המרכיבים במעבד

תגובה אחת

  1. בוקר טוב. אין לך מושג כמה אני שמחה לגלות אותך ולראות שיש הרבה אפשרויות לצריכת מזון בריא וטעים לסובלים במחלת הקרוהן. לאחרונה התגלתה המחלה אצל בחורה צעירה כבת 22 המקורבת אלי מאוד ואני מנסה ללמוד ולהטיב להכיר את הצריכה התזונאית עבורה. תודה רבה לך. שיתברכו מעשה ידיך. בכל אשר תפנה, תשכיל ותצליח. שנה טובה. כתיבה וחתימה טובה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)