מי אמר שמרק אוכלים רק בסעודה המפסקת? אני מת על מרקים ועל מרק עצמות ועוף במיוחד.
זה אולי אחד המאכלים הכי מופלאים שהמציאו בהיסטוריית האוכל.
אז הכנתי מרק כזה שמורכב מירקות מדהימים והוספתי גם עצם לטעם וגם כי פשוט אין על מח עצם!
אז, מרק עצמות ועוף, אפשר לפני הצום ואפשר גם אחרי הצום, כי לא באמת כדאי להעמיס על הבטן.
מרק עצמות ועוף לשבירת הצום
מה צריך:
1 עוף אורגני שלם של שופרסל
8 עצמות מוח
3 בצל
2 גזרים
1 צרור סלרי
1 שורש פטרוזיליה
2 קישואים
1 כרובית/כרוב
אופן ההכנה:
מניחים את כל המרכיבים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה.
יצא קצף בשכבה העליונה של המרק שלנו, אז- מקפים את הקצף העכור.
מנמיכים להבה ואז,
יש לי סוד לטעם עמוק ומופלא:
מכניסים את הסיר מכוסה לתנור על 120 מעלות ל-7 שעות בדיוק.
מוציאים, מוזגים לצלחת
וחתימה טובה!
תגובה אחת
בוקר טוב. אין לך מושג כמה אני שמחה לגלות אותך ולראות שיש הרבה אפשרויות לצריכת מזון בריא וטעים לסובלים במחלת הקרוהן. לאחרונה התגלתה המחלה אצל בחורה צעירה כבת 22 המקורבת אלי מאוד ואני מנסה ללמוד ולהטיב להכיר את הצריכה התזונאית עבורה. תודה רבה לך. שיתברכו מעשה ידיך. בכל אשר תפנה, תשכיל ותצליח. שנה טובה. כתיבה וחתימה טובה.