הגיע הזמן לשים לזה סוף!
חזה עוף.
4 סוגי מרינדות.
כל אחת מהן בסגנון שונה
אבל כל אחת גם יותר טעימה מהשנייה.
בכל אחד מהמתכונים פשוט מערבבים יחד את כל המרכיבים
ומשרים את החזה עוף בתוך המרינדה ומעבירים למקרר.
יאללה, למתכונים:
4 סוגי מרינדות מדהימות לחזה עוף
מרינדה לחזה עוף #1:
מרכיבים:
ק"ג חזה עוף טרי ומחולק
2-3 כפות ג'ינג'ר מגורד
4 שיני שום
1 1/2 כף גרידת ליים
2 כפות דבש
1/3 כוס מיץ לימון
1 כוס כוסברה טרייה
1/4 כפית כורכום
1 פלפל אדום חריף קצוץ דק
מרינדה לחזה עוף #2:
מרכיבים:
1 ק"ג חזה עוף טרי ומחולק
3 כפות עלי זעתר צעיר טרי
1 שומר
1/3 כוס שמן זית
1 כף פלפל שחור גרוס טרי
מלח ים גס
3 כפות סומאק איכותי
מרינדה לחזה עוף #3:
מרכיבים:
1 ק"ג חזה עוף טרי ומחולק
1-3 כפות מיונז איכותי
2 כפות מייפל או סילאן
2-3 כפות רכז רימונים איראני
3-4 כפות עלי כוסברה קצוצים
1 כפית שאטה
1/2 כף זרעי כמון קלויים וכתושים
1/3 כוס שמן זית
מלח ים גס לפי הטעם
מרינדה לחזה עוף #4:
מרכיבים:
1 ק"ג חזה עוף טרי ומחולק
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1/2 כף זרעי כמון קלויים וכתושים
1 לימון
1 כפית פפריקה מתוקה
4-5 כפות שמן זית
3 כפות עירית קצוצה
מלח ים גס לפי הטעם
תגובה אחת
כמה זמן משרים? איך מבשלים לאחר ההשריה? ולמה בגרסא 2 בתמונה רואים עלי שומר ולא שורש השומר, האם זו הכוונה במתכון?