מק אנד צ'יז

פסטה אוהבים? אוהבים!
רוטב גבינות כמו מוצרלה וצ׳דר אתם אוהבים? אוהבים!
אז טוסו למטבח ובעוד כעשר דק תתפנקו גם אתם ממתכון של מק אנד צי׳ז מהסרטים. פינוק איטלקי עם שחיתות אמריקאית. חלום

צילום: סופגי

מק אנד צ'יז

מרכיבים:

פסטה צינורות קטנים – חבילה של חצי ק"ג

מוצרלה מגורדת – 150 גר'

שמנת מתוקה לבישול– 1 יח' (250 מל')

צ'דר צהוב אנגלי – 300 גר'

כדור מוצרלה – 1 יח'

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

מניחים במרכז התבנית את הצ'דר,

מניחים עליו קרעי מוצרלה כדור, מפזרים בתבנית את הפסטה היבשה, שמנת מתוקה,

2 כוסות מים ומתבלים במלח ופלפל, מכניסים לתנור לעשרים דקות על 220 מעלות, מוציאים מערבבים היטב,

מפזרים את המוצרלה המגורדת ומחזירים לתנור לעוד כמה דקות.

צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קדירה עם זנב שור

קדירה עם זנב שור

קדרות זה אחד הדברים שאני יותר אוהב, ולא סתם! קל להכין אותן, הן נותנות רושם של מראדונה והן הכי טעימות בעולם. קבלו לדוגמא את הקדרה

סלט ביצים קשות

קבלו את המתכון לסלט ביצים קשות מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

פנקייק עננים

פנקייק עננים

ב- 2009 יצא הספר הראשון שלי ״מטבח ישראלי״ והוא כולל בתוכו מתכון לפנקייק ברוטב חלבה ושוקולד לבן שזה החיים, ומאז אין שבוע שלא מבקשים ממני

3 תגובות

  1. הי עומר
    אפשר להחליף את הצ׳דר בקשקבל ( לא היה בסופר😥) ואת השמנת לבישול בשמנת מתוקה? האם זה יהרוס את המתכון?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)