שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

מק אנד צ'יז

פסטה אוהבים? אוהבים!
רוטב גבינות כמו מוצרלה וצ׳דר אתם אוהבים? אוהבים!
אז טוסו למטבח ובעוד כעשר דק תתפנקו גם אתם ממתכון של מק אנד צי׳ז מהסרטים. פינוק איטלקי עם שחיתות אמריקאית. חלום

צילום: סופגי

מק אנד צ'יז

מרכיבים:

פסטה צינורות קטנים – חבילה של חצי ק"ג

מוצרלה מגורדת – 150 גר'

שמנת מתוקה לבישול– 1 יח' (250 מל')

צ'דר צהוב אנגלי – 300 גר'

כדור מוצרלה – 1 יח'

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

מניחים במרכז התבנית את הצ'דר,

מניחים עליו קרעי מוצרלה כדור, מפזרים בתבנית את הפסטה היבשה, שמנת מתוקה,

2 כוסות מים ומתבלים במלח ופלפל, מכניסים לתנור לעשרים דקות על 220 מעלות, מוציאים מערבבים היטב,

מפזרים את המוצרלה המגורדת ומחזירים לתנור לעוד כמה דקות.

צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

ניוקי א-לה רומנה ברוטב פטריות

מתכון של ניוקי א-לה רומנה ברוטב פטריות ופרמז׳ן שמתאים כמנה למרכז השולחן, כמנה עיקרית וכמנת חג מהממת. מנה קלה יחסית לשם המאיים שלה 🙂

2 תגובות

  1. הי עומר
    אפשר להחליף את הצ׳דר בקשקבל ( לא היה בסופר😥) ואת השמנת לבישול בשמנת מתוקה? האם זה יהרוס את המתכון?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)