מפרום כרובית

גם אצלכם תחושה אפורה וקרירה היום בחוץ? זה באמת המזג או סתם השתקפות של הנפש של כולנו?
במקום לשקוע לנוגות ותהיות על מהות היקום החלטתי לאסוף ביצים, לקטוף כרובית ראשונה מהגינה ולהכין מפרום כרובית קטוגני.

מפרום כרובית

מפרום כרובית

המרכיבים:
1 ראש כרובית מחולק לפרחים

למילוי:
1 קילו בשר טחון שומני
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 בצל מגורר וסחוט
1/2 כוס מי סודה או מים קרים
1/2 כפית זרעי כמון
מלח גס

לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
4 שיני שום פרוסות
3 ענפי סלרי
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית זרעי כמון
1 שורש כורכום פרוס או אבקה
3 כוסות עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר
מלח

לטיגון וציפוי:
3 כוסות שמן mct או זית
3 ביצים משוקשקות
1 קמח קוקוס מתובל במלח

אופן ההכנה:
מערבבים מרכיבי קציצה ומחברים לפרח כרובית. מהדקים היטב
מצפים בקמח – ביצה ולטיגון בסיר.
רוטב:
מטגנים שום וסלרי, מוסיפים תבלינים ורסק ומטגנים עוד דקה. מוסיפים רוטב עגבניות וכוס מים רותחים.
מתבלים מבשלים אבע שעה. מוסיפים מפרום כרובית
מבשלים חצי שעה.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פסטה ממולאת לשבועות

פסטה ממולאת לשבועות

בסוף תהלוכת הטרקטורים המסורתית לכבוד חג השבועות, היינו מתאספים כל הכפר ברחבת הדשא הירוקה מול האנדרטה לחללי הישוב. ככה זה בארץ. שכול ושמחה מהולים זה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)