גם אצלכם תחושה אפורה וקרירה היום בחוץ? זה באמת המזג או סתם השתקפות של הנפש של כולנו?
במקום לשקוע לנוגות ותהיות על מהות היקום החלטתי לאסוף ביצים, לקטוף כרובית ראשונה מהגינה ולהכין מפרום כרובית קטוגני.
מפרום כרובית
המרכיבים:
1 ראש כרובית מחולק לפרחים
למילוי:
1 קילו בשר טחון שומני
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 בצל מגורר וסחוט
1/2 כוס מי סודה או מים קרים
1/2 כפית זרעי כמון
מלח גס
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
4 שיני שום פרוסות
3 ענפי סלרי
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית זרעי כמון
1 שורש כורכום פרוס או אבקה
3 כוסות עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר
מלח
לטיגון וציפוי:
3 כוסות שמן mct או זית
3 ביצים משוקשקות
1 קמח קוקוס מתובל במלח
אופן ההכנה:
מערבבים מרכיבי קציצה ומחברים לפרח כרובית. מהדקים היטב
מצפים בקמח – ביצה ולטיגון בסיר.
רוטב:
מטגנים שום וסלרי, מוסיפים תבלינים ורסק ומטגנים עוד דקה. מוסיפים רוטב עגבניות וכוס מים רותחים.
מתבלים מבשלים אבע שעה. מוסיפים מפרום כרובית
מבשלים חצי שעה.