מיונז ביתי מביצים קשות

לפני כמה ימים הראיתי לכם כיצד לזקק שומן בקר לנוזל זהוב וטהור שישמש אתכם (בתקווה) לטיגונים במקום שמן צמחי, אבל מה שאראה לכם פה זה שימוש נוסף.

מתפוצץ עכשיו ברשתות מתכון סופר ויראלי של מיונז על בסיס ביצים קשות (מיונז אמיתי מכינים על בסיס ביצים טריות לרוב), מעט מים, לימון ושמן. את השמן הצמחי ממירים בשומן בקר (אפשר גם שמן זית או שמן קיטו לתוצאה נייטרלית בטעם) וטוחנים הכל יחד לקבלת אמולסיה שהיא בעצם המיונז שלנו❤️

מיונז ביתי מביצים קשות

מיונז ביתי מביצים קשות

מצרכים:
3 ביצים קשות
4 כפות מים
1/2 כוס שומן בקר מזוקק
1 לימון סחוט
מלח

אופן ההכנה:
מניחים בצנצנת את כל המריכיבים ובעזרת בלנדר מוט טוחנים במשך דקה.
אם המיונז סמיך מדי תוסיפו מעט מים וטחנו.
* המיונז מתקשה אחרי ההכנה במקרר אז אל תכינו סמיך מדי.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות טונה ברוטב עגבניות

קציצות טונה ברוטב עגבניות

יום א' תמיד קשוח. לוקח לי זמן להתאושש מהסופ"ש. ביום א' אני על אוטומט. המנה הזו הייתה מנת הבית שלנו כשהתאומים היו קטנים ובתחילת דרכם

גרבלקס סלמון

גרבלקס סלמון וסלק

ייבוש דג במלח היא שיטת השימור העתיקה בעולם, והמוצלחת ביותר. כל מה שצריך זה דג טרי ומלח, שכן מלח (וסוכר שהתווסף בהמשך לאיזון המליחות) הם

קציצות עדשים כתומות

קציצות עדשים כתומות

אתמול אחרי הגן הכנו את הקציצות שהפכו למנת דגל אצלנו בבית. לפני חודשיים בערך מוּן חזרה מחברה ואמרה שאכלה קציצות עדשים כתומות ממש טעימות. סימסתי

תגובה אחת

  1. היי עומר,
    כמה זמן אפשר להישתמש ביונז עם ביצים קשות?
    תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)