מיונז ביתי מביצים קשות

לפני כמה ימים הראיתי לכם כיצד לזקק שומן בקר לנוזל זהוב וטהור שישמש אתכם (בתקווה) לטיגונים במקום שמן צמחי, אבל מה שאראה לכם פה זה שימוש נוסף.

מתפוצץ עכשיו ברשתות מתכון סופר ויראלי של מיונז על בסיס ביצים קשות (מיונז אמיתי מכינים על בסיס ביצים טריות לרוב), מעט מים, לימון ושמן. את השמן הצמחי ממירים בשומן בקר (אפשר גם שמן זית או שמן קיטו לתוצאה נייטרלית בטעם) וטוחנים הכל יחד לקבלת אמולסיה שהיא בעצם המיונז שלנו❤️

מיונז ביתי מביצים קשות

מיונז ביתי מביצים קשות

מצרכים:
3 ביצים קשות
4 כפות מים
1/2 כוס שומן בקר מזוקק
1 לימון סחוט
מלח

אופן ההכנה:
מניחים בצנצנת את כל המריכיבים ובעזרת בלנדר מוט טוחנים במשך דקה.
אם המיונז סמיך מדי תוסיפו מעט מים וטחנו.
* המיונז מתקשה אחרי ההכנה במקרר אז אל תכינו סמיך מדי.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פיתה תימנית

פיתה תימנית

פיתה תימנית קלה להכנה שאתם לא תאמינו! פיתות שעשויות מ- 90% מים! בסרטון אתם רואים את הקציצות דגים שיש להן מתכון בבלוג כאן > פיתה

עוף יווני שלם

עוף יווני שלם

חזרנו מיוון וכבר הראש חולם על הטיול המשפחתי בקיץ עם הילדים. להתבודד, כהרגלנו, באיזה פינה נידחת באי, מול הים, רק הילדים, אנחנו, שני סוסים, עץ

המבורגר קטוגני בלחמניה

המבורגר קטוגני בלחמניה

אם מישהו היה אומר לי אי אז בשנת 2017 כשהייתי שיכור בשדרות רוטשילד בארבע בבוקר צופה בתור משתרך של אנשים שכמהים להמבורגר של סוסו אנד

2 תגובות

  1. היי עומר,
    כמה זמן אפשר להישתמש ביונז עם ביצים קשות?
    תודה

  2. הי, אפשר גם עם שמן זית במקום שומן בקר מזוקק ? תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)