לפני כמה ימים הראיתי לכם כיצד לזקק שומן בקר לנוזל זהוב וטהור שישמש אתכם (בתקווה) לטיגונים במקום שמן צמחי, אבל מה שאראה לכם פה זה שימוש נוסף.
מתפוצץ עכשיו ברשתות מתכון סופר ויראלי של מיונז על בסיס ביצים קשות (מיונז אמיתי מכינים על בסיס ביצים טריות לרוב), מעט מים, לימון ושמן. את השמן הצמחי ממירים בשומן בקר (אפשר גם שמן זית או שמן קיטו לתוצאה נייטרלית בטעם) וטוחנים הכל יחד לקבלת אמולסיה שהיא בעצם המיונז שלנו❤️
מיונז ביתי מביצים קשות
מצרכים:
3 ביצים קשות
4 כפות מים
1/2 כוס שומן בקר מזוקק
1 לימון סחוט
מלח
אופן ההכנה:
מניחים בצנצנת את כל המריכיבים ובעזרת בלנדר מוט טוחנים במשך דקה.
אם המיונז סמיך מדי תוסיפו מעט מים וטחנו.
* המיונז מתקשה אחרי ההכנה במקרר אז אל תכינו סמיך מדי.
תגובה אחת
היי עומר,
כמה זמן אפשר להישתמש ביונז עם ביצים קשות?
תודה