מיונז ביתי מביצים קשות

לפני כמה ימים הראיתי לכם כיצד לזקק שומן בקר לנוזל זהוב וטהור שישמש אתכם (בתקווה) לטיגונים במקום שמן צמחי, אבל מה שאראה לכם פה זה שימוש נוסף.

מתפוצץ עכשיו ברשתות מתכון סופר ויראלי של מיונז על בסיס ביצים קשות (מיונז אמיתי מכינים על בסיס ביצים טריות לרוב), מעט מים, לימון ושמן. את השמן הצמחי ממירים בשומן בקר (אפשר גם שמן זית או שמן קיטו לתוצאה נייטרלית בטעם) וטוחנים הכל יחד לקבלת אמולסיה שהיא בעצם המיונז שלנו❤️

מיונז ביתי מביצים קשות

מיונז ביתי מביצים קשות

מצרכים:
3 ביצים קשות
4 כפות מים
1/2 כוס שומן בקר מזוקק
1 לימון סחוט
מלח

אופן ההכנה:
מניחים בצנצנת את כל המריכיבים ובעזרת בלנדר מוט טוחנים במשך דקה.
אם המיונז סמיך מדי תוסיפו מעט מים וטחנו.
* המיונז מתקשה אחרי ההכנה במקרר אז אל תכינו סמיך מדי.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

כדורי צ׳ורוס

צ׳ורוס באיזה צורה שתבחרו

הייתה לי פעם פנטזיה למלא צ׳ורוס בשוקולד ומימשתי אותה עוד בחדר האוכל. לא מזמן התחשק לי כדורי צ׳ורוס ממולאים באוראו. היכנסו למתכון טעים במיוחד!

סשימי פרידה

סשימי פרידה ירוקה של אליטה אופק

עוד מתכון מנצח ממטבחה של אליטה אופק המוכשרת. סשימי פרידה ירוק, שמקבל את כל הקיק והטוויסט מהסחוג הירוק שמשדכים אליו. זה לא מתכון קלאסי אבל

ממולאים צמחוניים

ממולאים צמחוניים ברוטב רימונים

בכל יוון אכלנו בלי סוף ממולאים: עלי גפן וכרוב, פרחי קישוא ועגבניות. ממולאים באורז ועשבים ונטולי בשר לחלוטין. שירנקה התאהבה בקונספט הצמחוני והמרענן וביקשה שנכין

תגובה אחת

  1. היי עומר,
    כמה זמן אפשר להישתמש ביונז עם ביצים קשות?
    תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)