יש טרנד של מוס שוקולד שרץ כבר תקופה, ואין לי מושג אם אתם יודעים, אבל יש לי שלושה ילדים, ואני לא יודע אם אתם יודעים אבל ילדים, יש להם נטייה עזה, לאהוב שוקולד. בכל מצב צבירה. בעיקר כמוס שוקולד, ובעיקר כמוס אוורירי ונימוח וברכות של ענן ובטעם של גן עדן.
שירנקה מתה על שוקולד ותפוז. גם המסריח מהדוכנים בסופר. היא משוגעת על זה. החלטתי לשלב את האהבה של שירנקה עם אהבה של הילדים ולקמבן מוס שוקולד בניחוח תפוזים, שהבאנו מהפרדסים ליד הבית (באישור החקלאי, לא לדאוג) וכל מי שגדל וחי ליד פרדסים יודע איזו ארומה הדרית מטורפת יש בעונה הזו, אותי זה מחשמל. אגב, גם ריח של קלמנטינה. מצד שני שוקולד תפוז אף פעם לא היה הפייבוריט שלי.
איכשהו, המוס שוקולד-תפוז הזה היה פגז, וכל אחד מבני המשפחה התחרע עליו בשקיקה.
כל מה שצריך להכין את המוס זה שוקולד ומים. תפוז זה לחלוטין לבחירתכם והכי לא חובה.
מוס שוקולד
מצרכים:
200 גרם שוקולד שאתם אוהבים (מריר בכמה אחוזים שאתם אוהבים או שוקולד חלב בכלל)
300 מ"ל מים קרים
אופן ההכנה:
תכניסו את השוקולד והמים לתוך בלנדר/ נינג׳ה ותטחנו.
הכלל הכי חשוב: לטחון חמש דקות רצוף בעוצמה. אם לא תעשו זאת המוס לא יצא אוורירי וחראם.
אחרי הטחינה תעבירו לקערה ותכניסו למקרר. אפשר כל הלילה אבל מה שבטוח לא פחות משלוש שעות.
אם בא לכם להוסיף תפוז גרדו קצת מהקליפה לתוך הבלנדר ותטחנו הכל יחד. אופציות נוספות הן להוסיף מעט אספרסו קר/אלכוהול/חמאת בוטנים וכו וכו.
בשורות טובות. מגיע לנו❤️🇮🇱❤️
תגובה אחת
שאלת קיטבג
שמנת מתוקה במקום מים? חלב במקום מים? לא יעשירו את המוס?