מוס שוקולד אמיתי עושים בדרך כלל על ביצים טריות שמפרידים, מקציפים, מקפלים, ממיסים, מערבבים, מתפללים וכו' וכו'..
המוס הזה נפלא לסוכרתיים, לדלי פחמימה, לקיטוגנים, לצליאקים, לנמנעים מסוכר לבן, לחובבי החלבון, אוהבי הביצים (למרות שהן לא מורגשות בטעם) ואפילו,
שבו טוב, לאנשים בריאים לחלוטין רחמנא ליצלן שנוהגים לזלול מכל הבא ליד.
הוא קל להכנה, טעים בטירוף, נשמר במקרר נפלא. זהו.
מוס שוקולד קטוגני
המרכיבים:
6 ביצים קשות
1/2 כוס אלולוז (ממתיק קטוגני שניתן להשיג במעדניות, חנויות טבע וכו')
1/3 כוס קקאו נא. אני משתמש באבקה של ברא
3/4 כוס שמנת 38% אפשר להמיר חצי בחלב 3 אחוז למי שמעדיף
1 כפית מחית וניל אמיתית
אופן ההכנה:
לטחון הכל בעוצמה עד מרקם חלק
להעביר לכוסות ולשלוח לקירור של שעתיים
לקשט באוכמניות, פטל ואם יש לכם עץ תות בגינה זה הזמן לקטוף את הפירות.