מוס שוקולד קטוגני

מוס שוקולד אמיתי עושים בדרך כלל על ביצים טריות שמפרידים, מקציפים, מקפלים, ממיסים, מערבבים, מתפללים וכו' וכו'..
המוס הזה נפלא לסוכרתיים, לדלי פחמימה, לקיטוגנים, לצליאקים, לנמנעים מסוכר לבן, לחובבי החלבון, אוהבי הביצים (למרות שהן לא מורגשות בטעם) ואפילו,
שבו טוב, לאנשים בריאים לחלוטין רחמנא ליצלן שנוהגים לזלול מכל הבא ליד.
הוא קל להכנה, טעים בטירוף, נשמר במקרר נפלא. זהו.

מוס שוקולד קטוגני

מוס שוקולד קטוגני

המרכיבים:
6 ביצים קשות
1/2 כוס אלולוז (ממתיק קטוגני שניתן להשיג במעדניות, חנויות טבע וכו')
1/3 כוס קקאו נא. אני משתמש באבקה של ברא
3/4 כוס שמנת 38% אפשר להמיר חצי בחלב 3 אחוז למי שמעדיף
1 כפית מחית וניל אמיתית

אופן ההכנה:
לטחון הכל בעוצמה עד מרקם חלק
להעביר לכוסות ולשלוח לקירור של שעתיים
לקשט באוכמניות, פטל ואם יש לכם עץ תות בגינה זה הזמן לקטוף את הפירות.

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מג׳דרה קוסקוס

מג׳דרה קוסקוס

אני מת על מג׳דרת אורז וגם על כזו שעשוייה מבורגול אבל למג׳דרה קוסקוס יש לי פינה חמה בלב. מנה אייקונית שהיינו מכינים בפודארט, מנה שנמצאת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)