שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

מג׳דרה קוסקוס

מג׳דרה אורז כבר משעמם אותי.
מג׳דרה קוסקוס עם עדשים שחורות ובצל שחום-
זה כבר משהו אחר.

 

הכנתם? מוזמנים לשתף אותי באינסטגרם 🙂

צילום: סופגי

מג׳דרה קוסקוס

מרכיבים:

250 גרם קוסקוס – מבושל ע״פ הוראות היצרן 
100 גרם עדשים שחורות
1  בצל קצוץ
1/4 כוס שמן זית או קנולה
כף סוכר חום
כפית כמון טחון
1/3 כפית קינמון
כפית מלח
פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

  1. מבשלים עדשים שחורות בסיר גדול עם שפע מים במשך 25 דקות עד שהן רכות. מסננים את העדשים ושומרים כוס נוזלים מהתחתית עם המשקעים.
  2. מטגנים בצל בסיר עם שמן עד שהוא שחום מאד (כ15 דקות על אש נמוכה), מוסיפים סוכר, כמון וקינמון ומערבבים עד שהסוכר נמס.
  3. מוסיפים את נוזל הבישול ששמרנו (עם המשקע) לסיר עם הבצל. מביאים לרתיחה, מוסיפים את העדשים ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים קוסקוס ומערבבים היטב.
  4. מסירים מהכיריים, מכסים וממתינים עשר דקות. מסירים את המכסה ומערבבים בעזרת מזלג. מתקבל קוסקוס שחום עם עדשים, בצלים וטעם מטריף.
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

לאבנה ביתית

לאבנה ביתית

3 מוצרים, 6 שעות ולאבנה צחורה אחת, שתכינו בעצמכם ותגישו לשולחן החג בגאווה גדולה. המאכל הדרוזי הראשון שאנחנו מכירים כילדים הוא לאבנה. הגבינה הטעימה והחמצמצה,

בצלים ממולאים

קבלו את המתכון לבצלים ממולאים מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)