קבלו מאפה מהמם שאת כולו הכנתי במג'ימיקס!!
מאפה שמרים עם גבינות ותפוחי אדמה
מרכיבים:
לבצק
2 כוסות קמח לבן
3 כפיות שמרים
1.5 כף סוכר
כפית מלח
ביצה לארג׳
1/2-3/4 כוס חלב
40 גר חמאה
1 כף אורגנו מיובש
מילוי גבינות:
1 חבילה גבינת שמנת
1 חבילה פטה
1 כוס גאודה מגוררת
1/2 כוס פרמזן מגורר
מלח
תפוחי אדמה:
3 תפוחי אדמה קלופים
1/2 כוס שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
2 שיני שום כתושות
1 כף אורגנו מיובש
פסטו:
1 צרור בזיליקום
1 לימון סחוט
3 שיני שום
2 כפות פרמזן מגורר
3 כפות צנובר
1/4 כוס שמז
אופן ההכנה:
מניחים במג׳מיקס הכל פרט לחלב, לביצה ולחמאה.
מערבלים בפולסים. מוסיפים ביצה ומערבלים. מוסיפים חלב בהזלפה תוך כדי פולסים עד לקבלת בצק. מוסיפים חמאה מערבלים ומוציאים החוצה. לשים ידנית חמש דק ומניחים בצד לשעה של התפחה.
משטחים את הבצק ומניחים בתבנית עגולה קוטר 24
מערבבים את כל הגבינות ומניחים על הבצק.
פורסים את תפוחי האדמה במגמיקס ומסדרים על הגבינות. מערבבים חומרי רוטב ומברישים את תפוחי האדמה.
לפסטו טוחנים הכל פרט לשמן. מוסיפים שמן ומערבבים
מסדרים יל המאפה אחרי שיצא מהתנור.
את האפייה מבצעים ב170 מעלות 35 דק
פרסום ממומן בשיתוף ניופאן @newpan_il @sodot.hamitbach