מאפה שושנים עם חמאה מתובלת

ריח של מאפייה עם ארומה של חמאה צהובה ורייחנית.
הבצק פה הוא כמובן קיטוגני והכי פשוט להכנה.
חמאה ירוקה עם שום כתוש וזהו
אתם בתוך חצי שעה הבעלים של שושני חמאה ירוקה.

מאפה שושנים עם חמאה מתובלת

מאפה שושנים עם חמאה מתובלת

המרכיבים:
2 כוסות קמח שקדים
ביצה לארג׳
2 כפות פסיליום טחון
1/2 כפית אבקת אפייה
2 כפות יוגורט 10%
5 כפות מים
5 כפות חמאה מומסת
מלח

למילוי:
100 גר' חמאה רכה
1 צרור פטרוזיליה
3 שיני שום
מלח

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
מערבבים יבשים. מוסיפים ביצה, יוגורט, חמאה ומים ולשים לקבלת בצק. נותנים לו לנוח 15 דק'.
בזמן הזה טוחנים או קוצצים את כל מרכיבי החמאה.

מרדדים בצק ומורחים בחמאה המתובלת
מגלגלים ופורסים לשושנים.
מסדרים על תבנית ואופים 20 דק'

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פיתה תימנית

פיתה תימנית

פיתה תימנית קלה להכנה שאתם לא תאמינו! פיתות שעשויות מ- 90% מים! בסרטון אתם רואים את הקציצות דגים שיש להן מתכון בבלוג כאן > פיתה

סינייה דג

סינייה דג

קבלו דרך מהירה, קלה וידידותית להכנת דג לצהריים או לערב. המנה הזו הייתה בתפריט מסעדת חדר האוכל מיומה הראשון ולמשך עשור. היא הייתה מהמנות הכי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)