ריח של מאפייה עם ארומה של חמאה צהובה ורייחנית.
הבצק פה הוא כמובן קיטוגני והכי פשוט להכנה.
חמאה ירוקה עם שום כתוש וזהו
אתם בתוך חצי שעה הבעלים של שושני חמאה ירוקה.
מאפה שושנים עם חמאה מתובלת
המרכיבים:
2 כוסות קמח שקדים
ביצה לארג׳
2 כפות פסיליום טחון
1/2 כפית אבקת אפייה
2 כפות יוגורט 10%
5 כפות מים
5 כפות חמאה מומסת
מלח
למילוי:
100 גר' חמאה רכה
1 צרור פטרוזיליה
3 שיני שום
מלח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
מערבבים יבשים. מוסיפים ביצה, יוגורט, חמאה ומים ולשים לקבלת בצק. נותנים לו לנוח 15 דק'.
בזמן הזה טוחנים או קוצצים את כל מרכיבי החמאה.
מרדדים בצק ומורחים בחמאה המתובלת
מגלגלים ופורסים לשושנים.
מסדרים על תבנית ואופים 20 דק'