מאפה מסקרפונה ותותים קטוגני

הבצק הזה שאני מעלה פה הוא הבצק הכי פופולרי במטבח הקטוגני ולא פלא. הוא קל להכנה. הוא טעים ברמות. הוא מתאים למאפים מתוקים ומלוחים. אני בסרטון הכנתי גרסה מתוקה
בעזרת המג׳מיקס אתם גם מכינים את הבצק בדקה וחצי והוא יוצא הומוגני ונוח לעבודה ובאפס מאמץ.

מאפה מסקרפונה ותותים קטוגני

מאפה מסקרפונה ותותים קטוגני

המרכיבים:
לבצק:
300 גר קמח שקדים
300 גר מוצרלה
1 ביצה
2 כפות גבינת שמנת או חמאה מומסת
1 כף גדושה אבקת חלבון ביצה (לא חובה)
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח

למסקרפונה:
100 גר מסקרפונה
50 מל שמנת להקצפה
30 גר אלולוז או כל ממתיק שבא לכם
1 כפית משחת וניל

אופן ההכנה:
להכנת הבצק – מניחים את כל המרכיבים פרט למוצרלה בקערה הגדולה של המגמיקס עם להב הפלדה. ומפעילים בשלושה פולסים.
במיקרו ממוסים את המוצרלה. מפעילים ל30 שניות ומערבבים. חוזרים על הפעולה שלוש פעמים לקבלת מוצרלה רכה במיוחד.
מוסיפים את המומרלה לקערה וטוחנים הכל היטב במשך דקה. מתקבל בצק הומוגני, נפלא וטעים לשימוש.

להכנת המסקרפונה – מקציפים את כל המרכיבים בעזרת מטרה ידנית שלוש דקות.
אופים את הבצק למשך 25 דקות על 180 מעלות.
מזליפים מסקרפונה ומעטרים בתות/אוכמנייה ונענע. אני הזלפתי מעט שמן זית. זה ואוו.

פרסום ממומן בשיתוף @newpan_il @sodot.hamitbach

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לאפה קוטג'

לאפה קוטג'

התעוררתי היום בתחושה נוראית. אני בטח לא שונה מרובכם שמתעוררים ככה כבר 11 חודשים. זה מרגיש כאילו אנחנו בסרט אימה של במאי פסיכופט שטרם סיים

קציצות דגים בחמאת עגבניות

קציצות דגים בחמאת עגבניות

אנחנו אוהבים דגים בבית. שלמים, פילה, במנגל, בתנור, בטיגון ואפילו במלח. הילדים מעדיפים קציצות דג. במסעדת שולחן האהובה שלי הייתה מנה בכל יום שהמסעדה עבדה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)