לחם עוף

כמו בכל חג יהיה לכולנו כמויות של מרק עוף על השולחן, ואני רוצה שתשמרו לכם מעט מהעוף המכובס בצד.
מהעוף הזה אתם הולכים לאפות לחם נטול גלוטן, נטול סוכר, נטול פחמימה, נטול לקטוז ואיכשהו זה הלחם הכי טעים שיש. אוורירי, נגיס, סוחב את הרוטב בקלילות ומושלם לכריכים.

לחם עוף


המרכיבים:

250 גר עוף מבושל, קר, נקי לחלוטין (אני השתמשתי בפרגית. יכול לעבוד עם חזה עוף)
5 ביצים M
1 כף אבקת אפייה
מלח

אופן הכנה:
מחממים תנור למצב טורבו 180 מעלות
טוחנים היטב בבלנדר עד שהכל חלק
יוצקים לאינגליש קייש
אופים 45 דק'

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות בשר ובמיה ברוטב עגבניות

קציצות בשר ובמיה ברוטב עגבניות

בינינו, אתם מאוהבים בבמיה בסתר? הביס בפיתה מפוצצת טחינה, במיה פיצית מבושלת ברוטב אדום מתקתק, ביצת עין שמתפוצצת זה אחד הביסים שאני מבקלות מכניס לרשימת

פילה סלמון אפוי

קבלו את המתכון לפילה סלמון אפוי מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

טורטיה קיטו

טורטיה קיטו

אחד הדברים שאתה מתגעגע אליהם כשאתה בתזונה קטוגנית זה הקלות הבלתי נסבלת להכנת כריך. מכל עבר קופצות עלייך פחמימות חמימות וטעימות בטירוף שרק מחכות שתמלא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)