כמו בכל חג יהיה לכולנו כמויות של מרק עוף על השולחן, ואני רוצה שתשמרו לכם מעט מהעוף המכובס בצד.
מהעוף הזה אתם הולכים לאפות לחם נטול גלוטן, נטול סוכר, נטול פחמימה, נטול לקטוז ואיכשהו זה הלחם הכי טעים שיש. אוורירי, נגיס, סוחב את הרוטב בקלילות ומושלם לכריכים.
המרכיבים:
250 גר עוף מבושל, קר, נקי לחלוטין (אני השתמשתי בפרגית. יכול לעבוד עם חזה עוף)
5 ביצים M
1 כף אבקת אפייה
מלח
אופן הכנה:
מחממים תנור למצב טורבו 180 מעלות
טוחנים היטב בבלנדר עד שהכל חלק
יוצקים לאינגליש קייש
אופים 45 דק'