לפני ארבע שנים כמעט נחשפתי למתכון ללחם טחינה לראשונה. אני מודה שאני לא מרבה לאפות בבית לחמים קטוגנים אבל אם כבר אז זה אחד הלחמים האהובים עלינו. כן, גם על הילדים. הוא רך ונעים, אוורירי וטעים ויצא לי גם חרוז.
הלחם מן הסתם ללא סוכר וגלוטן. מתאים לקיטו ופליאו.
לחם טחינה ללא גלוטן
המרכיבים:
5 ביצים M
1 כוס טחינה גולמית
1 כף שטוחה אבקת אפייה
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
בעזרת מטרפה משקשקים ביצים.
מוסיפים שאר המרכיבים. בוחשים היטב.
יוצקים לאינגליש קיי עם נייר אפייה ואופים 45 דקות.