לחם טחינה ללא גלוטן

לפני ארבע שנים כמעט נחשפתי למתכון ללחם טחינה לראשונה. אני מודה שאני לא מרבה לאפות בבית לחמים קטוגנים אבל אם כבר אז זה אחד הלחמים האהובים עלינו. כן, גם על הילדים. הוא רך ונעים, אוורירי וטעים ויצא לי גם חרוז.
הלחם מן הסתם ללא סוכר וגלוטן. מתאים לקיטו ופליאו.

לחם טחינה ללא גלוטן

לחם טחינה ללא גלוטן

המרכיבים:
5 ביצים M
1 כוס טחינה גולמית
1 כף שטוחה אבקת אפייה
1 כפית מלח

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
בעזרת מטרפה משקשקים ביצים.
מוסיפים שאר המרכיבים. בוחשים היטב.
יוצקים לאינגליש קיי עם נייר אפייה ואופים 45 דקות.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים

לכבוד יום האישה הכנתי לשלוש הנשים שלי בבית את העוגה ששירנקה ואני אכלנו בדייט הראשון – עוגת גבינה פירורים😍😍 אני משתמש בתבנית קפיצית מידה 26,

אוסובוקו עגל

אוסובוקו עגל עם קניידלך

מנה מושלמת לפסח שמשלבת את האוכל שכולנו אוהבים לנשנש – קניידלך! אז קבלו מתכון שמבשלים בבישול ארוך בסיר אחד – אוסובוקו עגל עם קניידלך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)