לחם טחינה ללא גלוטן

לפני ארבע שנים כמעט נחשפתי למתכון ללחם טחינה לראשונה. אני מודה שאני לא מרבה לאפות בבית לחמים קטוגנים אבל אם כבר אז זה אחד הלחמים האהובים עלינו. כן, גם על הילדים. הוא רך ונעים, אוורירי וטעים ויצא לי גם חרוז.
הלחם מן הסתם ללא סוכר וגלוטן. מתאים לקיטו ופליאו.

לחם טחינה ללא גלוטן

לחם טחינה ללא גלוטן

המרכיבים:
5 ביצים M
1 כוס טחינה גולמית
1 כף שטוחה אבקת אפייה
1 כפית מלח

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
בעזרת מטרפה משקשקים ביצים.
מוסיפים שאר המרכיבים. בוחשים היטב.
יוצקים לאינגליש קיי עם נייר אפייה ואופים 45 דקות.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות עוף

קציצות עוף כיפיות בציפוי פריך

בנקודה בה גילו לי את הקרוהן בחרתי להפוך את האוכל- לדרך חיים. מכאן נולדו שלל מתכונים וזה אחד מהם. קציצות עוף כיפיות בציפוי פריך שממש תאהבו.

סלט תירס גילי בוויניגרט פטפוט

מחפשים סלט קליל, קייצי, מרענן, מתקתק וכיפי? זה בול בשבילכם. סלט תירס מזן גילי המוכר בזכות המתיקות שלו, בוויניגרט פטפוט שמשתלב מושלם עם התירס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)