לביבות תירס וצ'יפוטלה הן תמונת הפרופיל של חיי בגיל 21.
זרוק וחופשי ומאושר על החוף בטולום. אפס דאגות.
בערב ניגשתי לאחד מדוכני האוכל ליד החוף כדי לקחת טאקו עם בשר אבל לפתע תפסה אותי בעין לביבת תירס אדמדמה. ביס אחד ממנה שינה לי את כל תפיסת הטעמים שהכרתי עד אז.
עזבו הכל, אתם חייבים ללכת לטגן.
הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!
לביבות תירס חריפות-מתוקות
מצרכים:
10 קלחי תירס טרי מתוק (זן גילי)
1 כף צ'יפוטלה טחון
1 כוס כוסברה, קצוצה
2 כפות בצל ירוק, קצוץ
1 כפית כמון
1 ביצה
3 כפות קמח
מלח
פלפל
לטיגון
קמח תירס לציפוי
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- בעזרת סכין מפרידים את גרגירי התירס מהקלחים וטוחנים במג'ימיקס.
- מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים היטב. יוצרים לביבות ומצפים כל אחת מהן בקמח תירס.
- מטגנים שתי דקות מכל צד עד הזהבה ואוכלים.