שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

לביבות תירס וצ׳יפוטלה

לביבות תירס וצ'יפוטלה הן תמונת הפרופיל של חיי בגיל 21.

זרוק וחופשי ומאושר על החוף בטולום. אפס דאגות.

בערב ניגשתי לאחד מדוכני האוכל ליד החוף כדי לקחת טאקו עם בשר אבל לפתע תפסה אותי בעין לביבת תירס אדמדמה. ביס אחד ממנה שינה לי את כל תפיסת הטעמים שהכרתי עד אז.

עזבו הכל, אתם חייבים ללכת לטגן.

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!

צילום: אפיק גבאי

לביבות תירס חריפות-מתוקות

מצרכים:
10 קלחי תירס טרי מתוק (זן גילי)
1 כף צ'יפוטלה טחון
1 כוס כוסברה, קצוצה
2 כפות בצל ירוק, קצוץ
1 כפית כמון
1 ביצה
3 כפות קמח
מלח
פלפל

לטיגון
קמח תירס לציפוי
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. בעזרת סכין מפרידים את גרגירי התירס מהקלחים וטוחנים במג'ימיקס.
  2. מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים היטב. יוצרים לביבות ומצפים כל אחת מהן בקמח תירס.
  3. מטגנים שתי דקות מכל צד עד הזהבה ואוכלים.
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

פשטידת קישואים

פשטידת בטטות

קבלו את המתכון לפשטידת בטטות מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

שניצלונים שכולם אוהבים

שניצלונים שכולם אוהבים

אין על שניצל ואין על שניצלונים. בכלל, מטוגן זה החיים. בגלל שיש לי קרוהן, הייתי צריך לחשוב על עוד אופציות, קצת יותר נעימות לגוף, ואני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)