לביבות כרישה מושלמות. אפשר להוסיף גבינה בולגרית ופרמז'ן, אפשר להוסיף עוף או בקר, אפשר להמיר קמח שקדים בקמח לבן או פירורי לחם. בקיצור, תשחקו 🙂
לביבות כרישה מארבעה מרכיבים
מצרכים:
3 כרישות
2 תפוחי אדמה
2 ביצים
3/4 קמח שקדים
מלח, כורכום טרי או אבקה, פלפל שחור
אופן הכנה:
מבשלים כרישה ותפוחי אדמה עד ריכוך מוחלט.
מקררים, מסננים. סוחטים היטב. קוצצים בסכין.
מערבבים עם שאר החומרים ומיצרים קציצות.
מטגנים 3 דק מכל צד בשמן זית
מגישים צזיקי, לימון ופלפל חריף