התעוררתי היום בתחושה נוראית. אני בטח לא שונה מרובכם שמתעוררים ככה כבר 11 חודשים.
זה מרגיש כאילו אנחנו בסרט אימה של במאי פסיכופט שטרם סיים עם כל ״ההפתעות״ עבורנו.
ברחתי למטבח, לבועה שלי, להכין לעצמי חביתה עם שפרוטים, פלפל חריף, בצל לבן וכרוב סגול מותסס.
אחד הדברים שהכי היה לי קשה בלעדיהם כשהתחלתי תזונה קטוגנית היה ״המחסור״ בפיתות, לאפות או סתם שתי פרוסות של לחם.
בשנה האחרונה טרנד הקוטג׳ התפוצץ לכל עבר ודי פתר לי את הבעיה.
הלאפה הזו היא פתרון מופלא להחזיק לכם את המילוי של הכריך. היא טעימה, היא עשירה בחלבון ושומן,
קלה בטירוף להכנה והיא עמידה לכל מה שלא תבחרו להניח עליה.
לאפה קוטג'
המרכיבים:
1 חבילה קוטג׳ 12%
2 ביצים בגודל M
אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים 15 שניות בבלנדר.
יוצקים על נייר אפייה משומן קלות ואופים בתנור על 180 מעלות בדיוק חצי שעה.
חשוב לתת ללאפה להתקרר רבע שעה לפני הגלגול.
ובנוגע לחביתה? תתפרעו. מה שבא לכם.
אמן וכולם יחזור לבתים ולמשפחות שלהם❤️❤️