לאפה קוטג'

התעוררתי היום בתחושה נוראית. אני בטח לא שונה מרובכם שמתעוררים ככה כבר 11 חודשים.
זה מרגיש כאילו אנחנו בסרט אימה של במאי פסיכופט שטרם סיים עם כל ״ההפתעות״ עבורנו.
ברחתי למטבח, לבועה שלי, להכין לעצמי חביתה עם שפרוטים, פלפל חריף, בצל לבן וכרוב סגול מותסס.
אחד הדברים שהכי היה לי קשה בלעדיהם כשהתחלתי תזונה קטוגנית היה ״המחסור״ בפיתות, לאפות או סתם שתי פרוסות של לחם.
בשנה האחרונה טרנד הקוטג׳ התפוצץ לכל עבר ודי פתר לי את הבעיה.
הלאפה הזו היא פתרון מופלא להחזיק לכם את המילוי של הכריך. היא טעימה, היא עשירה בחלבון ושומן,
קלה בטירוף להכנה והיא עמידה לכל מה שלא תבחרו להניח עליה.

לאפה קוטג'

לאפה קוטג'

המרכיבים:
1 חבילה קוטג׳ 12%
2 ביצים בגודל M

אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים 15 שניות בבלנדר.
יוצקים על נייר אפייה משומן קלות ואופים בתנור על 180 מעלות בדיוק חצי שעה.
חשוב לתת ללאפה להתקרר רבע שעה לפני הגלגול.
ובנוגע לחביתה? תתפרעו. מה שבא לכם.

אמן וכולם יחזור לבתים ולמשפחות שלהם❤️❤️

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

טארט טאטן

טארט טאטן

מי לא אוהב טארט טאטן? היופי שבעוגה הזאת, מנצח. זאת העוגה הבאה שאתם חייבים להכין! כדור גלידה וניל ואתם יכולים לחגוג את הקיץ. בדוק❤️ טארט

סלט של סתיו

סלט של סתיו

האישה הראשונה בחיי, שירנקה, החלה תזונה חדשה. היא ביקשה סלט (קיבלתי רשימת הוראות ובריף מסודר). העליתי לאינסטגרם וקיבלתי מבול של הודעות עם בקשות למתכון. אז

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)