כריך בשר מפורק

הכנתי לכם כריך בשר מפורק ברוטב ברביקיו עם מיונז שום וביצת עין, וזה הכי קל בעולם להכנה. שימו ❤️

כריך בשר מפורק

כריך בשר מפורק

המרכיבים:
10 נקניקיות עוף טירת צבי
2 חבילות שווארמה קצבים של טירת צבי

למיונז:
6 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
1 כפית פפריקה
1/2 כוס מיונז

לבצלים הכבושים:
2 בצל לבן פרוס
1/2 כוס מים
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס שומר
1 סלק פרוס

לרוטב:
1 כוס ברביקיו
1 כוס סויה
מלח ופלפל

לביצת עין
3 ביצים
1 כף שומשום שחור ולבן

אופן ההכנה:
פורסים נקניקיות ונקניקים וצורבים במחבת עם שמן זית. כשהנקניקיות צרובות מוסיפים מרכיבי הרוטב ומבשלים 5 דק'. מניחים בצד.
מניחים בקלחת שיני שום, שמן ופפריקה ועל אש נמוכה מבשלים את השיניים לרכות. מועכים את השינים ומערבבים עם המיונז.
מכינים ביצת עין ומתבלים.
את הבצלים פורסים דק.
מערבבים בסיר את הסוכר, החומץ, הסלק והמים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבצלים מנמיכים להבה ומבשלים עשר דק. מצננים לחלוטין ואז מסננים.
על לחמנייה קלוייה מורחים מיונז שום, מניחים את הנקניקיות המתובלות, בצלים אסייתים וביצת עין מתובלת.

פרסום ממומן בשיתוף @tirat_zvi

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

מאפי הפסטה הם הזדמנות נפלאה להשתמש בשאריות של פסטה, קצוות של גבינות וירקות צלויים בסגנון אנטיפסטי. לכן כמות הפסטה במתכון, סוג הגבינות ואפילו הסלק –

גיוזה טבעונית

גיוזה טבעונית

מה שיפה בכיסונים זה המסתוריות שבבטן שלהם. אתה לא יכול לראות את הטעם האמיתי שמסתתר בכיס הבצק. ביס בהפתעה. ואני מת על הפתעות. איזה אושר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)