הכנתי לכם כריך בשר מפורק ברוטב ברביקיו עם מיונז שום וביצת עין, וזה הכי קל בעולם להכנה. שימו ❤️
כריך בשר מפורק
המרכיבים:
10 נקניקיות עוף טירת צבי
2 חבילות שווארמה קצבים של טירת צבי
למיונז:
6 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
1 כפית פפריקה
1/2 כוס מיונז
לבצלים הכבושים:
2 בצל לבן פרוס
1/2 כוס מים
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס שומר
1 סלק פרוס
לרוטב:
1 כוס ברביקיו
1 כוס סויה
מלח ופלפל
לביצת עין
3 ביצים
1 כף שומשום שחור ולבן
אופן ההכנה:
פורסים נקניקיות ונקניקים וצורבים במחבת עם שמן זית. כשהנקניקיות צרובות מוסיפים מרכיבי הרוטב ומבשלים 5 דק'. מניחים בצד.
מניחים בקלחת שיני שום, שמן ופפריקה ועל אש נמוכה מבשלים את השיניים לרכות. מועכים את השינים ומערבבים עם המיונז.
מכינים ביצת עין ומתבלים.
את הבצלים פורסים דק.
מערבבים בסיר את הסוכר, החומץ, הסלק והמים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבצלים מנמיכים להבה ומבשלים עשר דק. מצננים לחלוטין ואז מסננים.
על לחמנייה קלוייה מורחים מיונז שום, מניחים את הנקניקיות המתובלות, בצלים אסייתים וביצת עין מתובלת.
פרסום ממומן בשיתוף @tirat_zvi