אחד הדברים שאתה מתגעגע אליהם כשאתה בתזונה קטוגנית זה הקלות הבלתי נסבלת להכנת כריך. מכל עבר קופצות עלייך פחמימות חמימות וטעימות בטירוף שרק מחכות שתמלא אותן במטעמים. הקטע הוא שזה לא חייב להיות כרוך בגעגוע. יש היום מגוון לחמים, טורטיות ומאפים נפלאים לרכישה ויש לא מעט מתכונים פשוטים קלים לאפייה בבית.
הטורטייה בסרטון היא מארבעה מרכיבים. כשאתם הולכים להכין תכינו כמות כפולה ומשולשת ופשוט תקפיאו. הטורטייה עוברת הפשרה מושלמת וטעימה כמו כשהיא טרייה. חצי שעה מעכשיו ואתם יכולים לאכול עוף רוטיסרי מגולגל בטורטייה חמימה עם מיונז פגז ושמחת חיים. בתנאי כאילו שהתארגנתם על עוף רוטיסרי. בטורטייה. הנה עזרה קטנה ממני:
טורטיה קיטו
המרכיבים:
כוס וחצי קמח שקדים
4 כפות פסיליום
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית/mct/שומן בקר/חמאה מזוקקת/שמן אבוקדו – מה שבא לכם
3/4-1 כוס מים פושרים
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים יבשים. מוסיפים שמן ואז מים ומערבבים בכף עץ עד שהתערובת מסמיכה. בין שני דפי אפייה מרדדים חתיכה מהצק וקורצים לעיגול בגודל שבא לכם. קולפים את נייר האפייה העליון.
מחממים מחבת עם מעט שמן. הופכים את הטורטייה על המחבת וקולים 2-3 דק' מכל צד. מעבירים לצלחת ועוטפים במגבת. חוזרים על הפעולה עם כל הטורטייות.
מה שלא לשימוש עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים עד לשימוש הבא.
חצי כוס מי ברז חמימים.