שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

טארט עגבניות שרי מבצק שמן זית בזיליקום

לפעמים בא לי משהו מנחם ופרשי באותו הזמן. שילוב טעמים כזה מושלם בביס אחד.
הכנתי טארט עגבניות שרי משמן זית בזיליקום של זיתא עם מילוי ריקוטה פרסקה ועוד דברים טובים, שגיבשו הכל למתכון הזה.
בקיצור, חוסל.

הכנת טארט עגבניות שרי

בצק:

1.5 כוסות קמח
1.5 כוס שמן-זית בזיליקום
3/4 כפית מלח
4 כפות מי קרח

מערבבים את מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת בצק נוח לעבודה. צרים כדור ועוטפים בניילון נצמד. מעבירים למקרר לשעה.

מילוי:

1 חבילה ריקוטה פרסקה
3 כוסות עגבניות שרי
1/2 בצל סגול
1 כוס עלי רוקט
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל

מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי של חצי ס״מ.

מורחים את הבצק למעט השוליים בריקוטה טרייה.

פורסים את העגבניות לחצאים ואת הבצלים לקוביות.

מערבבים ויוצקים למרכז הבצק ומקפלים את שולי הבצק על העגבניות.

מזלפים שמן בזיליקום ואופים בתנור למשך כ-35 דקות.

מוציאים מהתנור ומתבלים את הרוקט בשמן לימון מלח ופלפל

מסדרים את הרוקט מעל הבצק

ובתאבון!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

בוריקיטס

בוריקיטס צ'דר ובצל מקורמל

כשיש לך בצק מושלם, מוכן לעבודה ואת המתכון של הכדורי פירה, בצל מקורמל וצ'דר. זה לא פחות מפשע נגד האנושות לא לאפות בוריקיטס. אז אפיתי!

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

מאפי הפסטה הם הזדמנות נפלאה להשתמש בשאריות של פסטה, קצוות של גבינות וירקות צלויים בסגנון אנטיפסטי. לכן כמות הפסטה במתכון, סוג הגבינות ואפילו הסלק –

מרק כתום וגם: קרקר מדף אורז

אני נוטה שלא לסווג אוכל לפי הצבע של הגלם המרכזי בו, אבל בינינו, אין דבר שמגרה ומפעיל את בלוטות הטעם שלנו יותר מאשר צמד המילים מרק כתום.

3 תגובות

  1. עושה רושם שהמידות של השמן זית ביחס לקמח לא נכונות.. ניסתי להכין ויצא נוזלי לגמרי…

    1. בוודאי יש טעות בכמות השמן.. מקווה שיתוקן בקרוב כי הטארט נראה משגע
      בדיוק בשיאה של עונת העגבניות(:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)