חמאה מזוקקת

התימנים קוראים לה סמנה ונוהגים לעשן אותה. ההודים מכנים אותה גהי ומשתמשים בה ברפואה העתיקה, בצרפת כל טבח מתחיל מזקק חמאה במטבח – והאמת, שמעבר לזה שמדובר בתהליך נורא פשוט, חמאה מזוקקת היא מוצר מדהים במזווה שלכם. השומן נשרף בטמפ מאד גבוהה, שומן מן החי הוא המועדף עלי, מתאים לטיגון ואפייה.

בסטורי אצרף לכם גם קצת לינקים ומידע על הנושא ועד אז – קבלו מתכון.

חמאה מזוקקת

חמאה מזוקקת

המרכיבים:
1.2 קילו חמאה חתוכה לקוביות

אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר ומניחים עליו קערה גדולה. בתוך הקערה מניחים את החמאה ונותנים לחום האדים להמיס אותה באיטיות.
עניין של כמעט עשר דק'. לא מערבבים ולא מנערים. פשוט נותנים לטבע ולזמן לעשות את שלהם. החמאה תתפרק. החלב ישקע, השומן יצוף.
בעזרת כף מקפים את שאריות החלב שצפות. מסננים בזהירות את השומן דרך מסננת ובד חיתול.
כעת אתם הבעלים הרשמיים של שומן חמאה מזוקק למהדרין

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

טרין כבד עוף

טרין כבד עוף מושלם

לא מכיר ארוחה שמישהו לא מייחל בסתר שיהיה טרין כבד עוף עליה. אני לא אחד שמייחל, אני מאחל ומיישם. אז ברור שלא השארתי אתכם בלי

ספגטי מיטבולס בסיר אחד

ספגטי מיטבולס בסיר אחד

קבלו מתכון של ספגטי מיטבולס בסיר אחד. מהיר בטירוף וטעים עוד הרבה יותר! ספגטי מיטבולס בסיר אחד מצרכים: 1/2 בקר טחון 1 ביצה 1 בצל

קציצות ברוטב עגבניות

קציצות ברוטב עגבניות עם פסטה

קציצות ברוטב עגבניות עם פסטה זה אחד המתכונים הכי קלים שיש. אמן תנסו ותראו שאני לא משקר. מדובר על קציצות פרגית ורוטב עגבניות עשיר מעגבניות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)