חמאה זה אחד הדברים שאני הכי אוהב. אני אוהב לבשל איתה ואוהב לנשנש אותה סתם ככה עם קרקרים פריכים (קטוגנים כמובן).
חמאת שום זו אולי החמאה המוכרת ביותר אבל תנו לדמיון שלכם להתפרע: חמאת עגבניות וחמאת מיסו.
חמאת ערמונים וחמאת פלפלים חריפים. קיבצתי לכם ארבעה מתכונים הכי פשוטים לתחילת התרגול ומפה תתחילו לעוף.
את כל החמאות ניתן להכין בקיציץ עם סכין או במעבד מזון.
חמאה בטעמים
המרכיבים:
חמאה ירוקה:
200 גר חמאה
כוס וחצי פטרוזיליה קצוצה
6 שיני שום כתושות
חמאה אדומה:
200 גר חמאה
1/2 כוס פרמזן
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה מעושנת
3 כפות עירית קצוצה
חמאת פטריות:
200 גר חמאה
1 כוס פטריות מוקפצות בשמן זית ומסוננות היטב
2 שיני שום כתושות
חמאת זעתר:
200 גר חמאה
1 כף גדושה אבקת זעתר
אופן ההכנה:
את כל החמאות ניתן להכין בקיציץ עם סכין או במעבד מזון.