חמאה בטעמים

חמאה זה אחד הדברים שאני הכי אוהב. אני אוהב לבשל איתה ואוהב לנשנש אותה סתם ככה עם קרקרים פריכים (קטוגנים כמובן).
חמאת שום זו אולי החמאה המוכרת ביותר אבל תנו לדמיון שלכם להתפרע: חמאת עגבניות וחמאת מיסו.
חמאת ערמונים וחמאת פלפלים חריפים. קיבצתי לכם ארבעה מתכונים הכי פשוטים לתחילת התרגול ומפה תתחילו לעוף.
את כל החמאות ניתן להכין בקיציץ עם סכין או במעבד מזון.

חמאה בטעמים

חמאה בטעמים

המרכיבים:
חמאה ירוקה:
200 גר חמאה
כוס וחצי פטרוזיליה קצוצה
6 שיני שום כתושות

חמאה אדומה:
200 גר חמאה
1/2 כוס פרמזן
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה מעושנת
3 כפות עירית קצוצה

חמאת פטריות:
200 גר חמאה
1 כוס פטריות מוקפצות בשמן זית ומסוננות היטב
2 שיני שום כתושות

חמאת זעתר:
200 גר חמאה
1 כף גדושה אבקת זעתר

אופן ההכנה:
את כל החמאות ניתן להכין בקיציץ עם סכין או במעבד מזון.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות טונה ברוטב

קציצות טונה ברוטב

קציצות טונה הן הקציצות של הקורונה. הילדים התחילו לאכול, היינו המון בבית ומסביבנו ערמות של שימורים מהימים ששידרו בחדשות רק אימה ולחץ. אני מת על

כדורי זוקיני

כדורי זוקיני

כולכם עפתם על כדורי זוקיני שצילמתי בטיול האחרון ביוון כאילו לא יודע מה קרה, אבל האמת היא שזו באמת אחלה של מנה וכמה שהיא טעימה,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)