שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

חטיפי קורנפלקס משגעים של עדיקוש

עונת הקיץ היא גם עונת הנישנושים הגדולה. הילדים בבית וכל הזמן רק מחפשים משהו טעים לנשנש.
אז עדיקוש המקסימה סידרה לנו את הנישנוש המושלם, שהילדים אפילו יכולים להכין בעצמם!

חטיפי קורנפלקס, עם מלא שוקולד וחמאת בוטנים. כמה פשוט, ככה טעים.

חטיפי קורנפלקס (תבנית 20*20):

500 גרם ממרח שוקולד (אפשר ממרח עם אגוזים או ממרח אחר)

200 גרם קורנפלקס פשוט כמו של פעם

200 גרם שוקולד חלב (אפשר גם מריר)

50 גרם חמאה

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס חמאת בוטנים

אופן ההכנה:

בקערה מניחים את ממרח השוקולד , שוקולד החלב והחמאה.

ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

לאחר מכן מפוררים בעזרת הידיים את הקורנפלקס אל תוך הקערה עם השוקולד,

מערבבים היטב עד איחוד מלא כך שכל הקורנפלקס יהיה מצופה.

מעבירים את הבלילה אל תבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים מעט ומעבירים להקפאה כשעה.

מכינים את הציפוי:

בקערה מניחים שוקולד מריר וחמאת בוטנים וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

מוזגים את הציפוי מעל החטיף שכבר התייצב.

משטחים בעדינות עם כף, מפסרים מעט קורנפלקס מעל ומחזירים לשעה למקרר להתייצבות של הציפוי.

מחלצים את החטיף מהתבנית, פורסים לקוביות ומגישים.

החטיפים נשמרים כשבוע ימים בקופסא אטומה במקרר.

תהנו!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

קציצות פרגית רכות וסלט חצילים

קציצות פרגית רכות רכות, מוגשות לצד סלט חצילים מהמם. מנה קלה ומהירה, בלי יותר מדי שלבי הכנה. חצי שעה מעכשיו ולכולכם יש ארוחה מוכנה להגשה.

כדורי פירה וצ׳דר

כדורי פירה וצ'דר בדיוק כמו בסוסו

באמת, אבל באמת שאין לכם מושג כמה כדורי פירה וצ׳דר טיגנתי בחיי. מי חשב שזה יתפוס ויהפוך לתוספת הכי מבוקשת ליד ההמבורגר? קבלו את המתכון מהסוסו!

דברים חדשים ומרגשים

פעם בכמה זמן אני מוצא את עצמי משתף אתכם קצת יותר לעומק במתחולל בחיי. שנייה לפני שאני משחרר את הטקסט לאוויר, אני שואל את עצמי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)