חטיפי קורנפלקס משגעים של עדיקוש

עונת הקיץ היא גם עונת הנישנושים הגדולה. הילדים בבית וכל הזמן רק מחפשים משהו טעים לנשנש.
אז עדיקוש המקסימה סידרה לנו את הנישנוש המושלם, שהילדים אפילו יכולים להכין בעצמם!

חטיפי קורנפלקס, עם מלא שוקולד וחמאת בוטנים. כמה פשוט, ככה טעים.

חטיפי קורנפלקס (תבנית 20*20):

500 גרם ממרח שוקולד (אפשר ממרח עם אגוזים או ממרח אחר)

200 גרם קורנפלקס פשוט כמו של פעם

200 גרם שוקולד חלב (אפשר גם מריר)

50 גרם חמאה

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס חמאת בוטנים

אופן ההכנה:

בקערה מניחים את ממרח השוקולד , שוקולד החלב והחמאה.

ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

לאחר מכן מפוררים בעזרת הידיים את הקורנפלקס אל תוך הקערה עם השוקולד,

מערבבים היטב עד איחוד מלא כך שכל הקורנפלקס יהיה מצופה.

מעבירים את הבלילה אל תבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים מעט ומעבירים להקפאה כשעה.

מכינים את הציפוי:

בקערה מניחים שוקולד מריר וחמאת בוטנים וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.

מוזגים את הציפוי מעל החטיף שכבר התייצב.

משטחים בעדינות עם כף, מפסרים מעט קורנפלקס מעל ומחזירים לשעה למקרר להתייצבות של הציפוי.

מחלצים את החטיף מהתבנית, פורסים לקוביות ומגישים.

החטיפים נשמרים כשבוע ימים בקופסא אטומה במקרר.

תהנו!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פיצה טורטיה

פיצה טורטיה לשבת בבוקר

קמתי הפוך היום וכל מה שהתחשק לי זה לשבור כמה ביצים. ז״א הייתי שמח לשבור הרבה יותר דברים, אבל בגילי המתקשש לו לאיטו – זו

מרק בשר, קבנוס ואפונה יבשה

מרק בשר, קבנוס ואפונה יבשה

אני אוהב חורף וגשם תמיד מסמל עבורי תחילתה של תקופה טהורה ונקייה, אבל לא הפעם. המחשבה היחידה שלפטה את כל כולי היא החיילים שייאלצו עכשיו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)