שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

חטיף שעועית ירוקה בטמפורה עם רוטב צ׳ילי

החברים שלי בשופרסל גרין איתגרו אותי להכין נישנוש קטן בריא ומגניב.

ובגלל שאני ממש אוהב שעועית ירוקה, החלטתי שזה יכול להיות כיף גדול להפוך אותה לחטיף קרנצ'י ומתפצח

כזה שאי אפשר להפסיק לנשנש.

תוסיפו רוטב צ׳ילי מתוק חרפרף וכוס בירה קרה ואתם מסודרים.

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם

חטיף שעועית ירוקה בטמפורה
צילום : סופגי

חטיף שעועית ירוקה בטמפורה עם רוטב צ׳ילי

מרכיבים

500 גר׳ שעועית ירוקה קפואה, מופשרת ומיובשת היטב (אפשר כמובן להשתמש גם בשעועית ירוקה טרייה אם הצלחתם להשיג כזאת)
2 כוסות קמח טמפורה
כוס סודה
1 ביצה
מלח דק
2 כוסות שמן חמניות לטיגון
4 כפות רוטב צ׳ילי של שופרסל גרין
1 כף שומשום קלוי

 

צילום: סופגי

הכנה

לפני תחילת העבודה חשוב מאוד להפשיר ולייבש את השעועית היטב.
בשלב הראשון מחממים את השמן בסיר עמוק.
בזמן שהשמן מתחמם מכינים את בלילה הטמפורה.
מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה (קמח הטמפורה הסודה והמלח) עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.

 

צילום: סופגי

כשהשמן מגיע לטמפ׳ הרצוייה (אם אתם רוצים להיות בטוחים אפשר לקחת שעועית אחת ולטבול אותה בשמן, אם הוא מתחיל לבעבע ולרקוד סביבה השמן מוכן לעבודה) טובלים את השעועיות היבשות בבלילה, כל פעם קצת, ומכניסים לשמן (זהירות על האצבעות) ומטגנים עד הזהבה.

 

צילום: סופגי

מוציאים את השעועית ומניחים על נייר סופג.
עורמים את השעועית הירוקה על צלחת,  מוזגים לקערית קטנה רוטב צ׳ילי של גרין מפזרים שומשום מעל, מגישים ומנשנשים.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

מאפי הפסטה הם הזדמנות נפלאה להשתמש בשאריות של פסטה, קצוות של גבינות וירקות צלויים בסגנון אנטיפסטי. לכן כמות הפסטה במתכון, סוג הגבינות ואפילו הסלק –

לביבות קישואים וגבינות

לביבות קישואים וגבינות

אני אוהב לביבות. כל סוגי הלביבות. לביבות קישואים וגבינות זו מנה שנולדה בכלל בטעות, תיכננתי להכין קיש קישואים עשיר בגבינות אבל שהמסה נחה לה בקערה

פרנץ׳ טוסט

פרנץ' טוסט משודרג

אחרי מלחמה אימתנית של שוקולד, פחמימות מטוגנות ואבקת סוכר התאומים שוגרו למקלחת ואני טיגנתי עוד שני פרנץ׳ טוסט עם פריקסה מטורף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)