זנב שור

הארוחה הראשונה אצלנו בבית החדש. האמת שזה קרה במקרה וכלל שיפוצניקים, שכנים וחברים שהתכנסו יחד די במפתיע.
בבוקר כבר תיכננתי לצלם ריל של זנב שור אז ככה שזה יצא בול.

זנב שור

זנב שור

המרכיבים:
1/4 כוס שמן זית או שומן בקר
2 ק"ג זנב
1 קילו בצל לבן
1-2 כוסות מים רותחים
3 מח עצם
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
בסוטאז' מחממים שמן זית וצורבים בשר משני הצדדים.
מוציאים החוצה.
מוסיפים בצל ומח ומטגנים עשר דק להשחמה.
מחזירים בשר ומים רותחים.
עשר דק' רתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 3 שעות.

 

 

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה של סבתא שרה

אין סוף לסוגי עוגות הגבינה שיש בעולם הזה. אבל באובייקטיביות אני סבור כי עוגת גבינה אפויה של סבתא שרה זכרונה לברכה- הייתה הטעימה מכולן.

מון בלאן פטל

מון בלאן מיס פטל

התחשק לי משהו קלאסי, אבל כמובן, ״קצת אחר״… ידעתי שמיס פטל היא הכתובת לקלאסיקה עם טאצ׳ עדכני והיא הבריקה עם מון בלאן פטל. מון בלאן,

עראיס קטוגני

עראיס קטוגני

את הפיתות האלו כבר הראיתי לעם לא מזמן. המתכון בבלוג שלי. המילוי לעראייס הוא הכי פשוט שיש. ומדברים פשוטים יוצאים הדברים הכי מופלאים והביס הזה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)