הארוחה הראשונה אצלנו בבית החדש. האמת שזה קרה במקרה וכלל שיפוצניקים, שכנים וחברים שהתכנסו יחד די במפתיע.
בבוקר כבר תיכננתי לצלם ריל של זנב שור אז ככה שזה יצא בול.
זנב שור
המרכיבים:
1/4 כוס שמן זית או שומן בקר
2 ק"ג זנב
1 קילו בצל לבן
1-2 כוסות מים רותחים
3 מח עצם
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
בסוטאז' מחממים שמן זית וצורבים בשר משני הצדדים.
מוציאים החוצה.
מוסיפים בצל ומח ומטגנים עשר דק להשחמה.
מחזירים בשר ומים רותחים.
עשר דק' רתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 3 שעות.












