שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

דג במעטפה אישית – אום פפיוט

דג במעטפה היא השיטה הכי מוצלחת שאני מכיר, להכנת מנה אישית של דג לאירוח. תמיד מצליח, אף פעם לא מתייבש. אפשר לגוון עם התוספות והתיבול. הכי חשוב: ניתן להכין מראש ולשמור במקרר, לאפות ולהגיש.

דג במעטפה
צילום: סופגי

דג במעטפה אישית – אום פפיוט

חומרים ל-4 מנות:
2 פילה דניס חצויים (סה״כ 4 נתחים, כ-120 גרם כל אחד)
12 זיתי טזוס ו/או קלמטה
2 כוסות פסטה קצרה מבושלת
12 עגבניות שרי תמר חצויות
4 גבעולי אורגנו
4 כפות שמן זית
מעט מיץ לימון סחוט טרי
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. מניחים בכל נייר אפייה חצי פילה, זיתים, פסטה, עגבניות ואורגנו. מזלפים שמן זית ולימון, מתבלים במלח ופלפל ואורזים לצרור קשור בחוט שמשון. ניתן להכין מראש ולשמור במקרר.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. אופים 10 דקות או עד שהדג מקבל גוון לבן אטום. מעבירים לצלחת וכל סועד פותח את המנה שלו, נהנה מהארומה של שמן הזית, עשבי התיבול, העגבניות והזיתים.
אום פפיוט
צילום: סופגי
דג במעטפה עומר מילר
צילום: סופגי

הכנתם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

סלט פטריות וקישואים חם

קבלו את המתכון לסלט פטריות וקישואים חם מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

קיש ארטישוק

קיש ארטישוק

משום מה יש לקיש שם רע. סוג של מאכל שאריות שמערבבים ודוחפים לתנור, ויודעים מה? לרוב זה באמת ככה. החלטתי להוכיח לכל הספקנים והספקניות שבניכם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)