גרנולה קטוגנית

לכל חובבי הגרנולה.

גרנולה קטוגנית

גרנולה קטוגנית

המרכיבים:
• 1 כוס אגוזי מלך (קצוצים גס)
• 1 כוס אגוזי פקאן (קצוצים גס)
• 1/2 כוס שקדים פרוסים
• 1/4 כוס זרעי פשתן
• 1/4 כוס זרעי דלעת (גרעיני דלעת קלופים)
• 1/4 כוס זרעי חמניות
• 1/4 כוס שמן קוקוס (מומס)
• 1/4 כוס סירופ מייפל קטוגני או ממתיק דומה
• 1 כפית תמצית וניל
• 1 כפית קינמון
• קורט מלח

הוראות כנה:
1. חימום תנור: חמם את התנור ל-160 מעלות צלזיוס והכן תבנית עם נייר אפייה.
2. ערבוב מרכיבים יבשים: בקערה גדולה, ערבב את כל האגוזים, הזרעים והקוקוס המגורר.
3. תערובת רטובה: בקערה קטנה, ערבב את שמן הקוקוס המומס, סירופ המייפל הקטוגני, תמצית הווניל, הקינמון והמלח.
4. שילוב התערובות: שפוך את התערובת הרטובה על המרכיבים היבשים וערבב היטב עד שהכול מצופה באופן אחיד.
5. אפייה: פרוס את התערובת על התבנית בשכבה אחידה. הכנס לתנור ואפה במשך 20-25 דקות, תוך ערבוב קל כל 10 דקות כדי לוודא שהגרנולה נאפית באופן אחיד.
6. קירור: הוצא את התבנית מהתנור ותן לגרנולה להתקרר לחלוטין. היא תתקשה ותהפוך לפריכה כשהיא קרה.
7. אחסון: אחסן בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד שבועיים.

 

פיצוחים
View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller | עומר מילר (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

ממולאים צמחוניים

ממולאים צמחוניים ברוטב רימונים

בכל יוון אכלנו בלי סוף ממולאים: עלי גפן וכרוב, פרחי קישוא ועגבניות. ממולאים באורז ועשבים ונטולי בשר לחלוטין. שירנקה התאהבה בקונספט הצמחוני והמרענן וביקשה שנכין

זעתר ביתי

זעתר ביתי

כשגרנו בהוד"ש נסענו לטייל בצפון המון. בכל עלייה לגליל האהוב (וכיום המופגז והעצוב) הילדים היו מבקשים פיתה דרוזית עם לאבנה וזעתר. אני הוספתי לעצמי גם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)