גראבלקס סלמון

גראבלקס סלמון

מרכיבים:

1 ק״ג פילה סלמון העור
1 כף דבש
50 גרם מלח גס
50 גרם פלפל שחור גס
50 גרם שמיר קצוץ גס
מלפפונים קלופים חתוכים לרצועות דקות להגשה

אופן ההכנה:

  1. מניחים את פילה הסלמון על יריעת אלומיניום גדולה כשהעור כלפי מטה. מזלפים משני צידי הדג את הדבש, מפזרים את המלח, הפלפל והשמיר ומהדקים, ועוטפים היטב ברדיד אלומיניום.
  2. מניחים את הדג על מגש ארוך ומעבירים ל36 שעות במקרר. במהלך ההשרייה הדג יפריש נוזלים.
  3. לפני ההגשה פותחים את רדיד האלומיניום, מרחיקים את מה שנותר מחומרי ההשרייה כולל השמיר. פורסים את הדג לפרוסות דקות ללא העור.
  4. מניחים על מגש ומפזרים מסביב רצועות מלפפון.
  5. הדג נשמר במקרר לפחות עוד שבוע נוסף.

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(1) להורדת דלקת במחלת קרוהן
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(3) להורדת תסמינים במחלה פעילה- קוליטיס וקרוהן
(4) למצבי היצרות במעי
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן
(7) אי סבילות ללקטוז
*(6) ללא הדבש מתאים גם לתסמונת המעי הרגיש, דלת FODMAP

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

שורט ריבס על העצם

שורט ריבס על העצם

אני אוהב אוכל מעושן. אני אוהב נתחי בשר עצומים ומושחמים שנמסים למגע אחרי שבעלו יום שלם במעשנה. אני אוהב בריסקט ושפונדרה ושוק טלה במעשנה. אני

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

מאפי הפסטה הם הזדמנות נפלאה להשתמש בשאריות של פסטה, קצוות של גבינות וירקות צלויים בסגנון אנטיפסטי. לכן כמות הפסטה במתכון, סוג הגבינות ואפילו הסלק –

פוקצ'ה ללא לישה

פוקצ'ה ללא לישה

ביום רביעי, שבוע הבא, אני הולך לעשות ערב איטלקי מהמם לנערות ונערי כפר עזה שפונו לשפיים. החלטתי שמעבר לפסטות ופיצות ועוד קלישאות איטלקיות מנצחות, אלמד

29 תגובות

  1. 5 stars
    Новинки фільми, серіали,
    мультфільми 2021 року, які вже
    вийшли Ви можете дивитися українською на
    нашому сайті link

  2. 1 star
    Нові сучасні фільми дивитися українською мовою онлайн
    в хорошій якості HD Link

  3. 2 stars
    Новинки фільми, серіали, мультфільми 2021 року, які вже вийшли Ви
    можете дивитися українською на нашому
    сайті Link

  4. תודה על המתכון. הרבה זמן חושבת להכין גרבאלקס,
    אמה מה? לא משתמשת ברדידי אלומיניום – במה אפשר לעטוף?
    אשמח להצעת תחליף.
    שבת לום, אתיה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)