גלידה קטוגנית

אז הכנו יחד שמנת מתוקה להקצפה וממנה הכנו חלב מרוכז וכעת הגיע החלק השלישי בטרילוגיה המרהיבה שהגיעה לקיצה בגלידה קטוגנית הום מייד לא פחות ממושלמת. טעימה, מתוקה, קרמית. המתכון של הגלידה הוא של מי שהכניסה אותי לעולם הקטוגנית ועל הדרך שינתה את מסלול חיי @sigalmiara

גלידה קטוגנית

גלידה קטוגנית

המרכיבים:
כוס חלב מרוכז – קיטוגני
250 מ"ל שמנת להקצפה
100 גר' שוקולד 90%-100%

אופן ההכנה:
בסיר קטן להרתיח שמנת
לכבות אש
לצקת את השמנת על השוקולד ולהמיס לחלוטין תוך ערבוב
להכניס לשעה במקרר
בכלי עם מכסה לשים את השוקולד המומס +חלב מרוכז.
לערבב היטב ולהכניס לשלוש שעות הקפאה

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות עיג'ה

קציצות עיג'ה

איזה מטורף זה שאוכל משפיע ככה על כל חלק בחיים שלנו. אני לא מדבר על אוכל ברמת התזונה לגוף והשפעותיה, אלא בחוויות, בתרבות, בזיכרונות, בנפש.

עוגת חצילים ובשר

עוגת חצילים, בשר, אורז ופיסטוקים

החלטתי להכין היום עוגת חצילים, בשר, אורז ופיסטוקים (בלי האורז זה מתכון קיטוגני לחלוטין) הילדים עפים על המנה הזו, היא מעולה עם סלט עגבניות לידה

ניוקי א-לה רומנה ברוטב פטריות

מתכון של ניוקי א-לה רומנה ברוטב פטריות ופרמז׳ן שמתאים כמנה למרכז השולחן, כמנה עיקרית וכמנת חג מהממת. מנה קלה יחסית לשם המאיים שלה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)