גלידה קטוגנית

אז הכנו יחד שמנת מתוקה להקצפה וממנה הכנו חלב מרוכז וכעת הגיע החלק השלישי בטרילוגיה המרהיבה שהגיעה לקיצה בגלידה קטוגנית הום מייד לא פחות ממושלמת. טעימה, מתוקה, קרמית. המתכון של הגלידה הוא של מי שהכניסה אותי לעולם הקטוגנית ועל הדרך שינתה את מסלול חיי @sigalmiara

גלידה קטוגנית

גלידה קטוגנית

המרכיבים:
כוס חלב מרוכז – קיטוגני
250 מ"ל שמנת להקצפה
100 גר' שוקולד 90%-100%

אופן ההכנה:
בסיר קטן להרתיח שמנת
לכבות אש
לצקת את השמנת על השוקולד ולהמיס לחלוטין תוך ערבוב
להכניס לשעה במקרר
בכלי עם מכסה לשים את השוקולד המומס +חלב מרוכז.
לערבב היטב ולהכניס לשלוש שעות הקפאה

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

ניוקי עננים

ניוקי עננים משמן זית כמהין

ניוקי, שמן זית כמהין, ערמונים, עירית וחמאה. נשמע כמו חלום רטוב, אבל לגמרי בר השגה. עשיתי לכם מתכון לניוקי עננים משמן זית כמהין של זיתא.

סלט פטריות וקישואים חם

קבלו את המתכון לסלט פטריות וקישואים חם מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)