אז הכנו יחד שמנת מתוקה להקצפה וממנה הכנו חלב מרוכז וכעת הגיע החלק השלישי בטרילוגיה המרהיבה שהגיעה לקיצה בגלידה קטוגנית הום מייד לא פחות ממושלמת. טעימה, מתוקה, קרמית. המתכון של הגלידה הוא של מי שהכניסה אותי לעולם הקטוגנית ועל הדרך שינתה את מסלול חיי @sigalmiara
גלידה קטוגנית
המרכיבים:
כוס חלב מרוכז – קיטוגני
250 מ"ל שמנת להקצפה
100 גר' שוקולד 90%-100%
אופן ההכנה:
בסיר קטן להרתיח שמנת
לכבות אש
לצקת את השמנת על השוקולד ולהמיס לחלוטין תוך ערבוב
להכניס לשעה במקרר
בכלי עם מכסה לשים את השוקולד המומס +חלב מרוכז.
לערבב היטב ולהכניס לשלוש שעות הקפאה