גיוזה טבעונית

מה שיפה בכיסונים זה המסתוריות שבבטן שלהם.
אתה לא יכול לראות את הטעם האמיתי שמסתתר בכיס הבצק. ביס בהפתעה. ואני מת על הפתעות.
איזה אושר יש בלתת ביס וכל הטעמים מתערבבים ומתפוצצים לך בחלל הפה. בעייני אלמנט ההפתעה מוסיף ״אוממי״ משלו. ואם כבר אוממי דמיינו עכשיו כיסוני בצק, גיוזה, ממולאים בכרוב, גזר, ג׳ינג׳ר ופטריות שיטאקי ופורטבלה מתובלים בסויה אורגנית.
מנה טבעונית מיסודה, עשירה בטעמים, מסקרנת, משלבת קריספיות ורכות מענגת. הנטייה לעשות כל הזמן השוואות מיותרת. המנה הזו עומדת בפני עצמה. גאה ומלכותית. כשעוצמים עיניים מרגישים בכלל שנתתם ביס בגן עדן.

גיוזה טבעונית

גיוזה טבעונית

מצרכים:

לבצק:
1 כוס קמח לבן
1/4-1/2 כוס מים רותחים
מלח

למילוי:
שמן שומשום
1/2 כוס כרוב קצוץ
1/2 כוס גזר קצוץ
מעט ג'ינג'ר קצוץ
5 שיטאקי טריות קצוצות
3 פורטבלה קצוצות
2 כפות סויה
1 כפית סוכר

אופן הכנה:

מערבבים ולשים עד לקבלת בצק את הקמח הלבן, מים רותחים ומלח. מניחים בצד.
במחבת מטגנים במעט שמן שומשום את כל מרכיבי המילוי.
בזמן הזה מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס״מ וקורצים עיגולים.
ממלאים כל עיגול בכפית מהמילוי המצונן וסוגרים כמו רביולי או מנסים לעשות דוואינים כמוני ולהראות סינים מלידה (ללא הצלחה מרובה)
מחממים שמן צמחי במחבת ומטגנים את הגיוזה מצידה התחתון להשחמה.
מוסיפים 1/4 כוס מים ומיד סוגרים במכסה.
מאדים 8 דק
ומגישים מיד לצד צלוחית סויה.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

כיסונים

כיסונים ממולאים עוף

תקשיבו לי טוב ותשמרו את המתכון הזה כי זה באמת הכי קל אי פעם שתכינו לכיסונים, וכשאני אומר כיסונים אני מתכוון לגיוזה צרובה ודים סאם

לחמניות גבינה

לחמניות גבינה ממכרות

לפני המון שנים, במאה הקודמת, בתקופה שנקראה שנות השמונים ולימים הפכה לאייטיז, הייתה אמא אחת, שלי, שהייתה אופה לנו לחמניות ממולאות בקוטג׳, גבינה צהובה וזית

לביבות קישואים וגבינות

לביבות קישואים וגבינות

אני אוהב לביבות. כל סוגי הלביבות. לביבות קישואים וגבינות זו מנה שנולדה בכלל בטעות, תיכננתי להכין קיש קישואים עשיר בגבינות אבל שהמסה נחה לה בקערה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)