בשר כבוש במלח

מתכון של דר׳ אורי מאיר צ׳יזיק, והפעם:
בשר כבוש במלח. למעשה, הכנת נקניק בצורה מסורתית עתיקה. קבירה של גוש בשר במערה של מלח ואחכ שטיפה, משיחה בשמן זית ולייבוש של חודש וחצי במקרר. בשר כבוש מעניק למיקרוביום שלנו סביבת חיידקים פרוביוטים שמייעלים את העיכול ומשפרים ספיגת מינרלים וויטמינים.
בקיצור לכו לכבוש.

בשר כבוש במלח

בשר כבוש במלח

המרכיבים:
נתח ויסבראטן נקי
מלח גס לכיסוי
מעט שמן זית

אופן ההכנה:
מכסים את הבשר במלח למשך 48 שעות ושומרים על השיש במקום מוצל בטמפ' החדר.
מוציאים את הבשר. שוטפים היטב. מושחים בשמן זית ומניחים על רשת. מכניסים למקרר למשך חודש וחצי – חודשיים
פורסים ונהנים

ואמן ויהיה כבר שקט במדינה הזאת.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בוריקיטס

בוריקיטס צ'דר ובצל מקורמל

כשיש לך בצק מושלם, מוכן לעבודה ואת המתכון של הכדורי פירה, בצל מקורמל וצ'דר. זה לא פחות מפשע נגד האנושות לא לאפות בוריקיטס. אז אפיתי!

שוב הוא לא צחק

אחרי עוד ארוחה מצויינת בפרנצ'י בפריז ניגשתי לשף המסעדה, גרגורי מרשאן, להחמיא לו על הטעמים, היצירתיות והסטייל הבלתי נגמר של שני המקומות שלו (מסעדה ומולה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)