ברד פודינג קרואסון

הייתה לנו אתמול בבוקר פגישת עבודה סופר חשובה. 99% מהפגישות אנחנו מקיימים אצלנו בסלון. בזום או באירוח קליל ונעים. אתמול הגיעו חמישה איש לסלון לדבר איתנו על העתיד, העולם והחיים עצמם. בתום הפגישה נשארו קרואסונים אז החלטנו שנכין ברד פודינג מושחת בטירוף. זה מה שיצא❤️

ברד פודינג קרואסון

ברד פודינג קרואסון

מצרכים:
5 קרואסונים ישנים
100 גר' חמאה

לבלילה:
4 ביצים לארג'
350 גר' שמנת מתוקה (קופסה וחצי בערך)
240 גר' חלב (כוס)
120 גר' סוכר
2 כפות מסקרפונה
1 מקל וניל או תמצית וניל איכותית

לקישוט:
פירות יער, שוקוצ'יפס

אופן ההכנה:
פורסים קרואסונים ומניחים בתוכם פרוסת חמאה. מסדרים במחבת יציקה משומנת.
בקערהה מערבבים את כל מרכיבי הבלילה עם מטרף או בלנד מוט לבלילה חלקה לחלוטין.
יוצקים את הבלילה על הקרואסונים ושולחים למקרר לשעה.
מכניסים לתנור למשך 35 דק' על 180 מעלות.
מוציאים מהתנור מוסיפים פירות יער ושוקולד ומכניסים ל-8 דק' נוספות.

ב ת א ב ו ן

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

שפונדרה מפורק בתנור

שפונדרה מפורק בתנור

בשר שפונדרה צלוי ומפורק יש בערך 200 דרכים להכין. בנוזל או בשומן של עצמו, עם רוטב דביק או תבלינים יבשים. השיטה האהובה עלי היא או

מרינדה לנקניקיות

מרינדה לנקניקיות

נקניקיות יכולות בקלות לעלות כמו שהן על המנגל, אבל אם בא לכם שידרוג מאסיבי קבלו שלוש מרינדות מושלמות לנקניקיות עוף לכבוד יום העצמאות. הכנתי מרינדה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)