הייתה לנו אתמול בבוקר פגישת עבודה סופר חשובה. 99% מהפגישות אנחנו מקיימים אצלנו בסלון. בזום או באירוח קליל ונעים. אתמול הגיעו חמישה איש לסלון לדבר איתנו על העתיד, העולם והחיים עצמם. בתום הפגישה נשארו קרואסונים אז החלטנו שנכין ברד פודינג מושחת בטירוף. זה מה שיצא❤️
ברד פודינג קרואסון
מצרכים:
5 קרואסונים ישנים
100 גר' חמאה
לבלילה:
4 ביצים לארג'
350 גר' שמנת מתוקה (קופסה וחצי בערך)
240 גר' חלב (כוס)
120 גר' סוכר
2 כפות מסקרפונה
1 מקל וניל או תמצית וניל איכותית
לקישוט:
פירות יער, שוקוצ'יפס
אופן ההכנה:
פורסים קרואסונים ומניחים בתוכם פרוסת חמאה. מסדרים במחבת יציקה משומנת.
בקערהה מערבבים את כל מרכיבי הבלילה עם מטרף או בלנד מוט לבלילה חלקה לחלוטין.
יוצקים את הבלילה על הקרואסונים ושולחים למקרר לשעה.
מכניסים לתנור למשך 35 דק' על 180 מעלות.
מוציאים מהתנור מוסיפים פירות יער ושוקולד ומכניסים ל-8 דק' נוספות.
ב ת א ב ו ן