פורסם בשיתוף: ערוץ האוכל
הכנתם גם? שתפו אותי באינסטגרם
בצק ממולא בשוקולד עשוי במנגל
מרכיבים:
1 ק״ג קמח
3 כפות שמרים יבשים
600 מ״ל מים חמימים
כפית מלח שטוחה
מעט סוכר
מעט שמן זית
למילוי
ממרח שומשום שוקולד
תותים
בננות
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים יחד עד לאיחוד.
- מכדררים את הבצק לכדור, מכסים במגבת ומניחים בצד לכחצי שעה מנוחה. (עדיף להכין לילה קודם ולהשאיר במקרר).
- פותחים את הבצק עם הידיים לאיזה גודל שרוצים ומניחים על המנגל.
- לאחר שצד אחד אפוי הופכים צד וממלאים בממרח ותוספות שהכי אוהבים- ממרח שומשום שוקולד, תותים, בננות.
- סוגרים את הפיתה לחצי כמו כיס וממשיכים לצלות עד שמוכנה.