בצק ממולא בשוקולד עשוי במנגל

פורסם בשיתוף: ערוץ האוכל

הכנתם גם? שתפו אותי באינסטגרם

בצק ממולא בשוקולד עשוי במנגל

מרכיבים:
1 ק״ג קמח
3 כפות שמרים יבשים
600 מ״ל מים חמימים
כפית מלח שטוחה
מעט סוכר
מעט שמן זית
למילוי
ממרח שומשום שוקולד
תותים
בננות
אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים יחד עד לאיחוד.
  2. מכדררים את הבצק לכדור, מכסים במגבת ומניחים בצד לכחצי שעה מנוחה. (עדיף להכין לילה קודם ולהשאיר במקרר).
  3. פותחים את הבצק עם הידיים לאיזה גודל שרוצים ומניחים על המנגל.
  4. לאחר שצד אחד אפוי הופכים צד וממלאים בממרח ותוספות שהכי אוהבים- ממרח שומשום שוקולד, תותים, בננות.
  5. סוגרים את הפיתה לחצי כמו כיס וממשיכים לצלות עד שמוכנה.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

גראטן תפוחי אדמה

גראטן תפוחי אדמה אישי

אני עמוס בטירוף ובחוץ אפור, אין לי ממש זמן לכתוב לכם על פריז כמו שהייתי שמח. העיר של שירנקה ושלי. העיר בה התאהבנו. העיר שהיינו

קציצות ברוטב צהוב

קציצות ברוטב צהוב

הייתי חייב סוג של נחמה. ואכילה רגשית זה אולי לא הדבר החכם ביותר לעשות, אבל היא דפנטלי הדבר המפנק ביותר שיש. אתה עצוב? הנה פיתה

פאי רועים

פאי רועים

קבלו פאי רועים של אמא של שירנקה (ארגנטינאית מלידה) לרוב אנחנו מכירים את הגרסה האנגלית והכבדה של הבשר עם הפטריות, אבל פה מוותרים על הכל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)