שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

בצק ממולא בשוקולד עשוי במנגל

פורסם בשיתוף: ערוץ האוכל

הכנתם גם? שתפו אותי באינסטגרם

בצק ממולא בשוקולד עשוי במנגל

מרכיבים:
1 ק״ג קמח
3 כפות שמרים יבשים
600 מ״ל מים חמימים
כפית מלח שטוחה
מעט סוכר
מעט שמן זית
למילוי
ממרח שומשום שוקולד
תותים
בננות
אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים יחד עד לאיחוד.
  2. מכדררים את הבצק לכדור, מכסים במגבת ומניחים בצד לכחצי שעה מנוחה. (עדיף להכין לילה קודם ולהשאיר במקרר).
  3. פותחים את הבצק עם הידיים לאיזה גודל שרוצים ומניחים על המנגל.
  4. לאחר שצד אחד אפוי הופכים צד וממלאים בממרח ותוספות שהכי אוהבים- ממרח שומשום שוקולד, תותים, בננות.
  5. סוגרים את הפיתה לחצי כמו כיס וממשיכים לצלות עד שמוכנה.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

כופתאות גבינה

קבלו את המתכון לכופתאות גבינה מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

פשטידת קישואים

פשטידת בטטות

קבלו את המתכון לפשטידת בטטות מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

קאו מאן גאי של גברת קוטייאו

לגברת קוטייאו הגעתי לאכול כמעט ברגע שהיא נפתחה, אי שם ב2019. נתחיל מתרגום קליל, קוטייאו זה ״מרק נודלס״ בתאילנדית. הבעלים של גברת קוטייאו הוא מתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)