בצלים ממולאים בחיטה

קבלו את המנה שלי לאליפות: בצלים ממולאים בחיטה מבושלים בבירת ויינשטפן – בירת החיטה מס 1 ❤️

בצלים ממולאים בחיטה

בצלים ממולאים בחיטה

מצרכים ל-40 יחידות בצל:

8-10 יח בצל לבן גדול ולא קלוף
למילוי:
2 כוסות חיטה
1/2 בירה וינשטפן
1 צרור כוסברה
1 צרור נענע
1 כוס משמש מיובש קצוץ
1/2 כוס צימוקים
3 כפות דבש
1 כף רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
מלח ופלפל שחור

לבישול הבצלים:
4 כפות שמן זית
1/2 בקבוק בירה וינשטפן
כמות זהה של מים
1 כף דבש
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
פורסים ראש וטוסיק לבצל ואז בעזרת סכין פורסים אותו לחצי (בדיוק כמו בסרטון) כך שכשהבצל יתרכך נוכל להפריד גלדים גלדים
מניחים את הבצלים על צלחת ומכניסים למיקרו ל-15 דק' (או מבשלים במים עד לריכוך) מצננים ומפרידים לגלדים. מניחים בצד.

בסיר יוצקים בירה וחיטה מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים לריכוך (15 דק' בערך), מערבבים בקערה את כל מצרכי המילוי וטועמים.

מניחים כפית גדושה בכל שכבת בצל ומגלגלים.

בסיר רחב ושטוח יוצקים שמן זית ומסדרים בצפיפות את הבצלים. מערבבים מים, בירה ודבש ויוצקים על הבצלים. מביאים לרתיחה. מנמיכים להבה למינימום מכסים ומבשלים שעה. מעבירים לתנור על 220 מעלות ללא מכסה לעשר דק' עד השחמה.

בשיתוף ממומן.
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מזיקה ומסכנת חיים.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פסטה תרד

פסטה תרד משני מרכיבים בלבד

קבלו פסטה תרד משני מרכיבים בלבד. מצרכים: 100 גרם תרד נקי, שטוף, מיובש היטב 200 גר קמח לפסטה מלח אופן הכנה: טוחנים את המרכיבים במעבד

קדירה עם זנב שור

קדירה עם זנב שור

קדרות זה אחד הדברים שאני יותר אוהב, ולא סתם! קל להכין אותן, הן נותנות רושם של מראדונה והן הכי טעימות בעולם. קבלו לדוגמא את הקדרה

בורקס גבינה מבצק עלים

בורקס גבינה מבצק עלים

מי לא אוהב בורקס? ובטח מי לא אוהב בורקס בשבת בבוקר? קבלו מתכון של בורקס גבינה מבצק עלים מהיר לשבת בבוקר. מצרכים: 1 חבילה בצק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)