קבלו את המנה שלי לאליפות: בצלים ממולאים בחיטה מבושלים בבירת ויינשטפן – בירת החיטה מס 1 ❤️
בצלים ממולאים בחיטה
מצרכים ל-40 יחידות בצל:
8-10 יח בצל לבן גדול ולא קלוף
למילוי:
2 כוסות חיטה
1/2 בירה וינשטפן
1 צרור כוסברה
1 צרור נענע
1 כוס משמש מיובש קצוץ
1/2 כוס צימוקים
3 כפות דבש
1 כף רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
מלח ופלפל שחור
לבישול הבצלים:
4 כפות שמן זית
1/2 בקבוק בירה וינשטפן
כמות זהה של מים
1 כף דבש
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
פורסים ראש וטוסיק לבצל ואז בעזרת סכין פורסים אותו לחצי (בדיוק כמו בסרטון) כך שכשהבצל יתרכך נוכל להפריד גלדים גלדים
מניחים את הבצלים על צלחת ומכניסים למיקרו ל-15 דק' (או מבשלים במים עד לריכוך) מצננים ומפרידים לגלדים. מניחים בצד.
בסיר יוצקים בירה וחיטה מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים לריכוך (15 דק' בערך), מערבבים בקערה את כל מצרכי המילוי וטועמים.
מניחים כפית גדושה בכל שכבת בצל ומגלגלים.
בסיר רחב ושטוח יוצקים שמן זית ומסדרים בצפיפות את הבצלים. מערבבים מים, בירה ודבש ויוצקים על הבצלים. מביאים לרתיחה. מנמיכים להבה למינימום מכסים ומבשלים שעה. מעבירים לתנור על 220 מעלות ללא מכסה לעשר דק' עד השחמה.
בשיתוף ממומן.
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מזיקה ומסכנת חיים.