הכנתי באינסטגרם בורקס משפחתי יחד עם הילדים והפצצתם אותי בהודעות עם בקשה למתכון.
אז קבלו מתכון של בורקס תרד וגבינות משפחתי!
בורקס תרד וגבינות משפחתי
מצרכים:
1 חבילה בצק עלים על בסיס חמאה מופשר ומוכן לעבודה
מילוי:
250 מסקרפונה
150 גר מוצרלה יבשה מגוררת
150 גר העמק מגוררת
250 גר פטה עיזים מגוררת
1 ביצה
3 כפות שמ״ז
1 צרור תרד
4 שיני שום
מלח פלפל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 190 מעלות.
במחבת שמן זית מטגנים שום ומקפיצים את התרד. סוחטים היטב וקוצצים גס.
מערבבים את התרד המוקפץ עם כל מרכיבי המילוי ומתבלים.
בתבנית פיירקס מסדרים שכבת בצק עלים ועליו את התרד והגבינות.
מכסים בבצק נוסף ומורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים 30 דק.
מוכן לבליסה מיידית