בורקס תרד וגבינות משפחתי

הכנתי באינסטגרם בורקס משפחתי יחד עם הילדים והפצצתם אותי בהודעות עם בקשה למתכון.
אז קבלו מתכון של בורקס תרד וגבינות משפחתי!

בורקס תרד וגבינות משפחתי

בורקס תרד וגבינות משפחתי

מצרכים:

1 חבילה בצק עלים על בסיס חמאה מופשר ומוכן לעבודה

מילוי:
250 מסקרפונה
150 גר מוצרלה יבשה מגוררת
150 גר העמק מגוררת
250 גר פטה עיזים מגוררת
1 ביצה
3 כפות שמ״ז

1 צרור תרד
4 שיני שום
מלח פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 190 מעלות.
במחבת שמן זית מטגנים שום ומקפיצים את התרד. סוחטים היטב וקוצצים גס.
מערבבים את התרד המוקפץ עם כל מרכיבי המילוי ומתבלים.
בתבנית פיירקס מסדרים שכבת בצק עלים ועליו את התרד והגבינות.
מכסים בבצק נוסף ומורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים 30 דק.
מוכן לבליסה מיידית

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

נקניקיות מרגז

נקניקיות מרגז

הכנתי לכם נקניקיות חריפות בסגנון מרגז. הנקניקיות האלו מעושרות בציר בקר לעוד עסיסיות ורכות. למי שאין ציר בקר אפשר להמיר במים קרים. אני יודע שתגידו

סלט קישואים עם יוגורט

קבלו את המתכון לסלט קישואים ויוגורט מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)