שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

בורקס תרד וגבינות משפחתי

הכנתי באינסטגרם בורקס משפחתי יחד עם הילדים והפצצתם אותי בהודעות עם בקשה למתכון.
אז קבלו מתכון של בורקס תרד וגבינות משפחתי!

בורקס תרד וגבינות משפחתי

בורקס תרד וגבינות משפחתי

מצרכים:

1 חבילה בצק עלים על בסיס חמאה מופשר ומוכן לעבודה

מילוי:
250 מסקרפונה
150 גר מוצרלה יבשה מגוררת
150 גר העמק מגוררת
250 גר פטה עיזים מגוררת
1 ביצה
3 כפות שמ״ז

1 צרור תרד
4 שיני שום
מלח פלפל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 190 מעלות.
במחבת שמן זית מטגנים שום ומקפיצים את התרד. סוחטים היטב וקוצצים גס.
מערבבים את התרד המוקפץ עם כל מרכיבי המילוי ומתבלים.
בתבנית פיירקס מסדרים שכבת בצק עלים ועליו את התרד והגבינות.
מכסים בבצק נוסף ומורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים 30 דק.
מוכן לבליסה מיידית

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

רביולי גבינה ברוטב שמנת

רביולי גבינה ברוטב שמנת

אז קיבלתי מכונת פסטה, ובשנייה וחצי נכנסתי למטבח להפתיע את מוּני ברביולי כוכבים, ולא סתם כוכבים אלא בשני צבעים, כי בואו בכל זאת מדובר פה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)